Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bine platiti artisti in anul 2020. Cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande?

ADPM ADPM,
Cei mai bine platiti artisti in anul 2020. Cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande?

Conform revistei Forbes, Kanye West este cel mai bine platit muzician al anului 2020. De asemenea, pe locul doi in topul celor mai bine platite celebritati. Iata aici cat au castigat Kanye West, Elton John si Ariana Grande anul acesta! . continuă pe ADPM

Tariceanu, mesaj dur pentru guvernanti: in loc de vorbe dulci mai bine dati banii copiilor, banditi de drumul mare!

Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE, sustine ca Guvernul a profitat de aceasta criza provocata de pandemia de coronavirus pentru a baga mainile si in buzunarele copiilor nostri. in loc de vorbe dulci mai bine dati banii copiilor, banditi de drumul mare!, a mai spus Tariceanu.

Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020. Cat costa azi principalele valute

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vor stabili un nou curs valutare pentru ziua de 3 iunie 2020. in jurul orei 13:00 Banca Nationala a Romaniei va actualiza valorile fata de ziua precedenta. Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru data .

Cum a ajuns sa arate, de fapt, Mario Cimarro la 49 de ani. Era unul dintre cei mai doriti actori de telenovele

Mario Cimarro, actor de telenovele, a devenit cunoscut publicului din Romania la finalul anilor 1990. Actorul traieste acum o frumoasa poveste de dragoste alaturi de o femeie cu 21 de ani mai tanara ca el. Cum arata, de fapt, Mario Cimarro la 49 de ani. A fost unul dintre cei mai doriti actori de telenovele .

in regiunea centrala, cele mai mari salarii sunt la Sibiu si cele mai mici la Covasna

Sibienii continua sa fie cei mai bine platiti din Regiunea Centru, cu un castig salarial mediu brut, in martie, de 5. 335 de lei, la polul opus aflandu-se cei din judetul Covasna, cu 4. 007 lei, potrivit unui raport prezentat marti de Directia Regionala de Statistica DRS) Alba primit de Agerpres. ro.

Cat de departe au ajuns sustinatorii anti-5G si cine are de suferit din cauza asta

Sustinatotii curentului anti-5G sunt destul de multi si destul de vocali. Totusi, acestia au ajuns la un alt nivel, iar printre cei mai afectati sunt cei care lucreaza in domeniul.

Care sunt motivele si media de varsta la care divorteaza cei mai multi romani

Femeile reproseaza partenerilor infidelitatea conjugala, alcoolism, violenta si alte motive. Barbatii ascund de cele mai multe ori aceleasi acuzatii dar fara sa fie exprimate direct, din discretie.

Mesajul Margheritei, dupa ce mama sa a iesit in strada implorand sa fie lasati in pace: Mai bine mort

Margherita de la Clejani continua sirul postarilor controversate pe care le face in mediul online. Dupa ce mama sa, a iesit in strada implorand ca fata ei sa fie lasata in pace pentru a nu ajunge la depresie, Margherita a postat un mesaj halucinant.

Cum a ajuns Lisa Su sa fie cel mai bine platit CEO din lume

De cand Lisa Su a devenit sefa AMD, compania a ajuns de la limita falimentului la a fi una dintre cele mai bine cotate la bursa.

VIDEO Depasiri kamikaze in judetul cu cei mai multi morti in accidente rutiere

Odata cu ridicarea restrictiilor de circulatie impuse in contextul pandemiei de COVID-19, strazile judetului Suceava s-au transformat din nou in piste de curse pentru soferii care fac depasiri aproape sinucigase.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )