Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cine este Alex Velea si cum a ajuns celebru: Topul pieselor sale pe Youtube (VIDEO)

B1 B1,
Cine este Alex Velea si cum a ajuns celebru: Topul pieselor sale pe Youtube (VIDEO)

Alex Velea 36 de ani) este unul dintre cei mai in voga artisti romani, fiind prezent in topurile muzicale de mai bine de 15 ani. Alexandru Ionut Velea, pe numele sau adevarat, s-a nascut la Craiova, pe 13. continuă pe B1

Cine este Alex Bodi, iubitul Biancai Dragusanu: Cand a plecat din Romania, ce avere are si cu ce femei celebre a avut relatii (GALERIE FOTO-VIDEO)

O aparitie controversata pe scena mondena din Romania, Alex Bodi, duce o viata de invidiat, conducand bolizi de lux, cheltuind mii de euro fararemuscarii si atragand femei celebre. Totusi, putina lu.

Doi politisti americani au incatusat un tanar, insa au regretat cand si-au dat seama cine este

Doi politisti americani au devenit vedete pe retelele sociale, dupa ce au incercat sa aresteze un tanar, l-au incatusat pe strada in timp ce erau filmati, insa au regretat cand si-au dat seama cine este.

Cine este sotia lui chef Sorin Bontea si de ce nu a aparut niciodata nici in Asia Express, nici in Chefi la cutite (FOTO)

In spatele unui barbat celebru sta de multe ori o femeie careia nu ii place sa fie si ea celebra. Este cazul sotiei lui chef Sorin Bontea, care a preferat discretia luminii reflectoarelor. in ciuda faptului c.

Cine este sotia lui Razvan Fodor si cum a suportat despartirea de acesta in emisiunea Asia Express

Castigatorul de la Asia Express sezonul 3, Razvan Fodor, este casatorit si are o fetita frumoasa cu Irina Fodor. Razvan si-a cunoscut sotia in anul 2007, atunci cand s-a indragostit pe loc de.

Cine este Alexandru Balan Colo, vloggerul cercetat dupa ce ar fi instigat la violenta pe internet

Alexandru Balan, vloggerul cunoscut sisub numele de Colo este anchetat de Politie, sub acuzatia de instigare la violenta, dupa ce a postat pe canalul sau de Youtube mai multe filmulete in care isi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )