Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

ADPM ADPM,
Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx. continuă pe ADPM

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbesti cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori si, cel mai probabil, esti unul dintre ei. Dar ai fost vreodata curios sa afli cu cine vorbesti cel mai des? E o optiune in aplicatie care te.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Cine este sotul Mirelei Vaida. Cu ce se ocupa Alexandru si cum este, de fapt, relatia lor

Mirela Vaida este una din cele mai iubite si apreciate prezentatoare TV din Romania. A inlocuit-o cu brio pe Simona Gherghe in cadrul emisiunii de la Antena 1, dupa o absenta destul de indelungata. Prezenta cucereste atat pe micile ecrane, cat si in intimitatea familiei sale, unde este asteptata mereu cu bucurie acasa, de sotul .

Cine este si cum arata fiul Monicai Tatoiu. De ce nu apare niciodata in public

Monica Tatoiu este cunoscuta de o tara intreaga deja de ani buni, dar cu toate astea a reusit sa-si tina familia departe de camerele de luat vederi. Cine este si cum arata unicul fiu al vedetei? Cum arata fiul Monicai Tatoiu? Este o femeie de succes, este fericita ca a reusit sa modeleze tineri datorita .

Cine este si cum arata iubita lui Cristian Tudor Popescu - FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv. Putini, insa, sunt cei care stiu cine este si cum arata iubita lui. Analistul a divortat de patru ori, iar acum are o iubita.

Vladuta Lupau s-a cununat religios. Cine este sotul frumoasei cantarete, noua senzatie de pe YouTube

Vladuta Lupau s-a cununat religios cu alesul inimii sale. Desi este o aparitie extrem de noua, este in atentia tuturor. Cine este sotul solistei care a reusit sa faca senzatie pe YouToube in timp record? Vladuta Lupau s-a cununat religios. Cine este sotul cantaretei? Timpul s-a oprit in loc, iar Vladuta Lupau si-a facut aparitia, .

Macron: Cine este inamicul nostru comun? Este Rusia sau China? Nu cred. Terorismul este inamicul comun al NATO

Rusia si China nu sunt inamicii aliantei nord atlantice si NATO nu ar trebui sa desemneze aceste tari drept inamice, este de parere presedintele francez Emmanuel Macron. Care sunt amenintarile la adresa NATO? NATO este o organizatie de aparare colectiva, dar impotriva cui? Cine este inamicul nostru comun? Trebuie sa clarificam aceasta chestiune, a declarat Macron intr-o conferinta alaturi de secretarul general al NATO.

De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Alex Velea participa la Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar Antonia a ramas acasa sa aiba grija de copii si ii duce dorul. Artista a marturisit ca ii este tare greu fara Alex langa ea, in conditiile in care poate sa comunice cu el doar o data pe saptamana.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )