Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine sunt cei mai influenti romani in mediul online. Facebook-ul, dominat autoritar de doi comedianti

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei mai influenti romani in mediul online. Facebook-ul, dominat autoritar de doi comedianti

Starcom a publicat clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online in luna decembrie 2019, in topul de pe Facebook aflandu-se pe pozitii fruntase doi comedianti. continuă pe Adevărul

Studiu: Biciclistii sunt cei mai expusi pe drumurile publice. Zeci de mii de decese in 8 ani, in UE

Un studiu realizat in tarile din Uniunea Europeana arata ca biciclistii sunt cei mai expusi pe drumurile publice. Peste 70. 000 de oameni care se deplasau cu bicicleta sau pe jos au murit pe drumurile din Uniunea Europeana in doar 8 ani, intre 2010 si 2018.

Cum profita influencerii de coronavirus: poze in care modelele de pe Instagram poarta masti, devenite virale in mediul online

In contextul in care numarul de decese cauzate de coronavirus creste, mai multi influenceri din mediul online se folosesc de isteria creata de noul virus provenit din China pentru a-si viraliza postarile de pe Instagram.

Cum l-a hartuit Securitatea pe unul dintre cei mai talentati ziaristi romani. Opiniile care l-au costat libertatea

Pe 20 ianuarie, s-au implinit 30 de ani de la moartea unuia dintre cei mai talentati jurnalisti ai perioadei interbelice, Leon Kalustian.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Mai multi romani infectati cu coronavirus sunt in carantina in Germania si Franta

Patru romani, adusi sambata si duminica din China in Europa sunt in carantina de 14 zile in Germania si Franta, potrivit unui comunicat al Ministerului Roman de Externe. Acestia au fost scosi din zona .

Cei trei marinari romani s-au intors din China, anunta sindicatul navigatorilor. inca unul a cerut repatrierea

Cei trei navigatori care au lucrat pe santiere din China au ajuns acasa, in Romania, in noaptea de sambata spre duminica, anunta Sindicatul Liber al Navigatorilor SLN). inca un marinar a cerut repatrierea.

Cine sunt gigantii care calca pe urmele Apple, Microsoft si Google

Apple, Microsoft si Google sunt primele companii care si-au masurat succesul in multe zerouri. Si-n urma lor vin si altii. Apple, Microsoft si Google au deschis un drum pe care multe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )