Libnet.ro
UNICEF

01:05

Happy este cea mai ascultata piesa a deceniului. Cum arata topul celor mai populare 10 cantece din ultimii 10 ani (VIDEO)

B1 B1,
Happy este cea mai ascultata piesa a deceniului. Cum arata topul celor mai populare 10 cantece din ultimii 10 ani (VIDEO)

Cine nu isi aminteste de piesele anilor trecuti, pe care fiecare dintre noi a dansat macar o data, sub cerul senin al verii, pe plaja? Recent a fost lansat si un top al celor mai scultate melodii din ultimul. continuă pe B1

VIDEO Cea mai ascultata piesa din ultimul deceniu - Cum arata top 10

Piesa Happy, a lui Pharrell Williams, este cea mai ascultata in ultimul deceniu, potrivit rezultatelor unui top realizat de BBC Radio 2, iar podiumul este completat de Rolling in the Deep, a lui Adele, si Moves Like Jagger, a lui Maroon 5 si Christina Aguilera.

SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 * Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii si in zona de Vehicule municipale Reporter: Cum arata industria camioanelor din tara noastra si care este potentialul de crestere? Stefano Albarosa: Anul 2019 a fost unul dificil pentru piata, semnalandu-se o coborare importanta a vanzarilor de vehicule comerciale.

De unde a venit cea mai ucigatoare pandemie care a lovit Europa si care a ucis peste 20 de milioane de oameni

Cea mai devastatoare epidemie care a lovit Europa de-a lungul istoriei a fost, cel mai probabil, cea de ciuma. A lovit Europa in secolul al XV-lea si a dus la moartea a peste 20 de milioane de oameni, adica o treime din populatia batranului continent. Originile ciumei au fost identificate in Asia.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

FRAGMENT Creionul de tamplarie, cea mai recenta carte a lui Mircea Cartarescu

Incepand de joi, pe site-ul librariei Humanitas, poate fi comandata cea mai recenta carte a scriitorului Mircea Cartarescu, Creionul de tamplarie. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din carte.

Premiera noului sezon din La Casa de Papel, cea mai vizionata din lume

Seria originalaspaniola Netflix, Casa de Papela inregistrat cea mai vizonata premiera din lumea a unui serial,potrivit unui raport realizat deParrot Analytics firma de consultanta specializata in cererea de continut si difuzare de televiziune globala), scrie Virgin Radio.

Reteta pentru cea mai simpla prajitura pentru masa de Paste. Cum facem salam de nuci

Aceasta reteta de salam de nuci este perfecta pentru masa de Paste. Trebuie sa o incerci mai ales ca se face simplu si cu ingrediente pe care le poti gasi peste tot.

Sondaj IRES - Romania in pandemie: Raed Arafat, personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Ce cote au Iohannis si Orban

Raed Arafat este personalitatea publica in care au incredere peste trei sferturi dintre romani 78%), cota presedintelui Klaus Iohannis fiind la jumatate 39%), potrivit unui sondaj IRES, realizat in perioada 7-8 aprilie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )