Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist sub 30 de anidin Marea Britanie. Uite cu cine imparte topul cantaretul cu 200 de milioane de lire sterline in conturi

B1 B1,
Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist sub 30 de anidin Marea Britanie. Uite cu cine imparte topul cantaretul cu 200 de milioane de lire sterline in conturi

Ed Sheeran a fost numit oficial cel mai bogat cantaret sub 30 de anidin Marea Britanie, dupa ce in ultima perioada, averea cantaretului, in varsta de 29 de ani,acrescutcu inca 40 de. continuă pe B1

Cel mai nou roman al Elenei Ferrante, adaptat pentru un serial Netflix

Cel mai nou roman publicat sub pseudonimul Elena Ferrante, La Vita Bugiarda degli Adulti 2019), bestseller in Italia, va fi adaptat de Netflix si compania Fandango intr-un serial.

Epidemia de COVID-19 a zdruncinat economia SUA. Rata somajului a atins cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Economia Statelor Unite trebuie repornita cu toate motoarele, spune presedintele, Donald Trump. Carantina impusa de epidemia Covid-19 a zdruncinat cea mai mare economie a lumii, rata somajului in randul americanilor atingand cel mai ridicat nivel de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

CEL MAI SEMNIFICATIV SI ABRUPT DECLIN AL PIETEI MUNCII AMERICANE DE LA MAREA DEPRESIUNE Coronavirusul duce la pierderea a peste 20 de milioane de locuri de munca in Statele Unite

Circa 20,5 milioane de americani si-au pierdut locul de munca in luna aprilie, cel mai semnificativ si abrupt declin al pietei muncii americane de la Marea Depresiune sI pana acum si cel mai puternic semn de pana acum al modului in care pandemia de coronavirus a lovit cea mai puternica economie a lumii, potrivit Reuters.

Economia britanica a inregistrat cel mai rapid declin de la criza din 2008

Economia britanica s-a contractat, in primul trimestru din acest an, in cel mai rapid ritm de la criza din 2008, in urma introducerii masurilor destinate sa limiteze pandemia de coronavirus COVID-19), la finalul lunii martie.

Cartofii, articolele chimice si telefonia s-au scumpit cel mai mult

Cartofii, articolele chimice si serviciile de telefonie s-au scumpit cel mai mult in luna aprilie a .

IN APRILIE 2020: TransferGo a inregistrat cel mai important volum de activari

TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide, a inregistrat in luna aprilie cel mai mare numar de activari direct din aplicatie, atat in sistemul de operare Android, cat si in IOS Apple) si peste 60% grad de utilizare a aplicatiei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Investitiile chineze in Statele Unite au ajuns la cel mai scazut nivel de la criza financiara

Investitiile chineze in Statele Unite au scazut la 5 miliarde de dolari in 2019, ajungand la cel mai scazut nivel de la criza financiara din urma cu mai bine de 10 ani, potrivit unei analize a U. -China Investment Project, relateaza Reuters.

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB.

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

Masinile diesel au scazut la sub 30% cota de piata in UE. Electricele au fost marile castigatoare, dar cota lor de piata ramane scazuta

In primele trei luni din an toate pietele au scazut, mai ales ca in martie vanzarile de masini noi s-au prabusit, insa datele ACEA indica o scadere de 33% atat la diesel, cat si la benzina, si o dublare a vanzarilor de masini electrice incarcabile la priza. La capitolul masini pur-electrice, in Romania s-au inmatriculat 271 in trei luni, cu 27% mai mult decat in primul sfert din 2019. in Germania s-au inmatriculat insa 26. 000 de masini 100% electrice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )