Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

ADPM ADPM,
Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! . continuă pe ADPM

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Cum vad protestele din SUA doua romance, din New York, respectiv Philadelphia: Singurii pe care ii vad ca nu poarta masca sunt, culmea, politistii

Doua romance, una din New York si cealalta din Philadelphia, povestesc pentru Hotnews cum se vad de la fata locului protestele din SUA impotriva uciderii afro-americanului George Floyd de catre un politist alb.

Ela Craciun: Revolta rasiala din America ne da lectia tolerantei in Romania

Ela Craciun a trait pe propria piele problema rasiala din Statele Unite ale Americii. Vedeta obisnuia sa mearga de cel putin doua ori pe an la New York, metropola in care a avut ocazia sa ia si pulsul atitudinii pe care locuitorii o au vizavi de populatia de culoare.

Crima teribila in Giurgiu. Un barbat si-a ucis iubita din gelozie, dupa ce a supus-o la chinuri groaznice

Gelozia nu a avut limite pentru un barbat din Giurgiu care si-a omorat iubita. Tanara, in varsta de 28 de ani, a fost victima unui comportament orbit de pasiune si neincredere, fapt ce a condus la moartea sa prematura. Tanara a fost injunghiata de mai multe ori cu un cutit Criminalul a fost gasit de .

Fostul primar Cristian Poteras a iesit din inchisoare, dupa 5 ani. Fusese condamnat la 8 ani pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri

Fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteras a iesit marti din inchisoare, dupa ce a executat 5 din cei 8 ani de inchisoare la care a fost condamnat intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din Bucuresti.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Call of Duty Warzone, afectat de protestele din SUA: anuntul facut acum de Activision

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cele mai agresive si de amploare proteste din ultimele decenii, iar din empatie, protestele s-au extins si in alte orase ale lumii. in acest context.

Protestele din SUA se extind si in Europa. Confruntari intre manifestanti si politie in Londra

Confruntari intre manifestanti si agenti de politie au avut loc, miercuri dupa-amiaza, in centrul Londrei, in cursul protestului fata de moartea unui afro-american in Statele Unite, relateaza agentia Reuters si postul Sky News.

Ce se va intampla daca protestele din SUA ajung si in Romania. Anuntul trupelor speciale

Revolta din SUA a ajuns si in Europa ca urmare a unei contagiuni emotionale, spune Alexandru Scurtu, seful SIAS. Politia s-a pregatit deja cu un set de masuri daca protestele se extind si in Romania deoarece este o problema care ne preocupa de ceva vreme.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )