Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump a fost indragostit de Carla Bruni. Care este motivul pentru care s-a casatorit cu Melania

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a fost indragostit de Carla Bruni. Care este motivul pentru care s-a casatorit cu Melania

Donald Trump a jonglat cu multe femei frumoase in tinerete, iar cele trei mariaje bifate si numeroasele sale aventuri demonstreaza asta. Unele dintre ispite au fost la indemana chiar si pentru un miliardar precum Trump. continuă pe Adevărul

Donald Trump a semnat o lege care pune presiune pe China pentru tratamentul aplicat uigurilor

China a promis ca va raspunde dupa ce presedintele american Donald Trump a semnat, miercuri, legislatie care prevede sanctiuni privind represiunea comunitatii musulmane uigure din China.

Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters.

Donald Trump, cenzurat de Facebook: greseala de neiertat facuta de presedintele SUA

La cateva zile dupa ce au aparut detalii legate de planul Facebook de a dedica atentie suplimentara reclamelor din campanie electorala, Donald Trump a fost primul penalizat. Oricine i-a.

Donald Trump, eveniment electoral cu peste 100.000 de oameni in acest weekend. Presedintele SUA, mesaj transant pentru eventualii protestatari violenti din Tulsa, Oklahoma

Donald Trump, presedintele SUA, a lansat un avertisment, vineri, catre eventualii protestatari violenti de evenimentul sau electoral din weekend de la Tulsa, Oklahoma, intr-un mesaj despre care echipa sa campanie a .

DONALD TRUMP: Statele Unite mentine optiunea de taiere a legaturilor cu China

Presedintele Donald Trump nu exclude intreruperea oricaror relatii cu Beijingul, inclusiv a celor economice, intr-un context tensionat al raporturilor bilaterale, transmite AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden isi creste avansul in sondaje fata de Donald Trump. Capitolul la care democratul sta mai prost decat republicanul

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, singurul candidat democrat ramas in cursa pentru Casa Alba, si-a marit avansul la 13% fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, aflat totodata la cea mai scazuta rata de aprobare din ultimele opt luni, transmite Reuters.

Kremlin, despre cartea lui Bolton: Putin nu-l poate juca pe degete pe Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin nu considera ca il poate juca pe degete pe omologul sau american Donald Trump, asa cum sugereaza fostul consilier american pentru securitate nationala John Bolton, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Agerpres.

Presedintele Donald Trump, noi amenintari la adresa Chinei: Nu exclude intreruperea relatiilor economice cu Beijingul

Presedintele SUA, Donald Trump, a reluat joi amenintarea de a reduce legaturile economice cu China, la o zi dupa ce principalii sai diplomati au purtat discutii cu oficialii de la Beijing. Declaratiile lui.

Donald Trump, gafa de proportii. Oamenii de stiinta au ramas uimiti

Donald Trump a uimit oamenii de stiinta americani nu cu o descoperire de ultima ora ci cu ultima gafa comisa. Liderul de la Casa Alba i-a felicitat pentru descoperirea vaccinului impotriva SIDA. in realitate, nu exista niciun vaccin ca sa previna infectia cu HIV.

Ce relatie a avut Donald Trump cu mama sa: Ai incredere in Dumnezeu si fii sincer cu tine insuti

Presedintele american Donald Trump a recunoscut mereu influenta profunda a tatalui sau, dar mama sa a ramas mereu o prezenta aproape fantomatica, fara contururi clare. Cand a devenit presedinte a jurat pe biblia mamei sale, insa pe biroul sau a pus initial doar fotografia tatalui si abia ulterior pe a mamei sale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )