Libnet.ro
UNICEF

10:00

Donald Trump si Melania, un mariaj controversat. Cat a dat presedintele pe inelul cu care a cerut-o in casatorie

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si Melania, un mariaj controversat. Cat a dat presedintele pe inelul cu care a cerut-o in casatorie

Cand vorbim despre lucruri pretioase, putem deduce ca Donald Trump isi poate permite orice, asa ca nu este de mirare ca Prima Doamna are unul dintre cele mai scumpe inele de logodna din toate timpurile. Dar puteti ghici cat a costat?. continuă pe Adevărul

Donald Trump ar fi fost implicat in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de top, presedintele cerand desfasurarea a 10.000 de militari

Presedintele american Donald Trump ar fi fost implicat, lunea trecuta, in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de rang inalt, el cerand desfasurarea a 10. 000 de militari in Washington D. pentru imprastierea manifestantilor anti-rasism care protestau pe strazi din cauza mortii lui George Floyd.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Mark Zuckerberg va analiza schimbari ale politicii privind continutul, care au permis mentinerea unor postari controversate ale lui Donald Trump

Directorul general al Facebook Mark Zuckerberg a anuntat vineri ca va analiza schimbari ale politicii referitoare la continut care a permis companiei sa mentina postari controversate publicate de presedintele american Donald Trump in timpul demonstratiilor recente declansate in urma mortii barbatului de culoare George Floyd, la arestarea sa de catre politisti din Minneapolis, transmite Reuters.

Donald Trump a intentionat sa desfasoare 10.000 de militari activi pentru a opri protestele

Presedintele Donald Trump a vrut ca armata sa desfasoare 10. 000 de militari activi in marile orase in timpul protestelor anti-rasism, marcate de acte de violenta si distrugere a proprietatilor publice si private, dar mai multi membri de marca ai guvernului american s-au impotrivit intr-o sedinta tensionata.

Donald Trump anunta ca SUA e pe cale sa depaseasca criza provocata de COVID-19

Presedintele american Donald Trump a estimat vineri ca Statele Unite au depasit in mare masura c.

Twitter nu exclude suspendarea contului presedintelui Donald Trump

Un inalt responsabil al Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala sa suspende contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje incendiare care incalca regulile retelei sociale.

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )