Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

B1 B1,
Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George. continuă pe B1

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump

Un inalt oficial Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala ar putea suspenda contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje inflamatorii care incalca regulile retelei sociale, potrivit AFP. Snapchat il acuza pe Trump ca a incitat violenta rasialaMark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti.

China a scapat noul coronavirus din laborator. Acuzatiile lui Donald Trump, intarite de catre fostul sef al spinilor din Marea Britanie

De la declansarea starii de urgenta in contextul COVID-19, Statele Unite ale Americii au aratat cu degetul catre China. Mai multi oficiali americani, in frunte cu Donald Trump au declarat ca statul condus de c.

Donald Trump se compara cu Abraham Lincoln, presedintele care a abolit sclavia

In contextul protestelor antirasism din Statele Unite, presedintele Donald Trump se compara cu un antecesor legendar, Abraham Lincoln, ramas in istorie mai ales pentru abolirea sclaviei.

Donald Trump nu prezinta efecte secundare dupa 15 zile de tratament cu hidroxiclorochina

Presedintele american Donald Trump nu a constatat niciun efect secundar in timpul celor doua saptamani ale tratamentului sau cu hidroxiclorochina, pe care a decis sa o ia preventiv impotriva covid-19, a anuntat medicul Casei Albe.

Jim Mattis il acuza pe Donald Trump ca ,,divizeaza America

Fostul sef al Pentagonului Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America.

Nu promovam voci care incita la violenta rasiala: Donald Trump, sabotat de o alta retea sociala

Prezenta online a lui Donald Trump incepe sa fie sabotata din toate partile. Dupa Twitter, a venit randul altui gigant din domeniul retelelor de socializare sa-i taie din.

Fost secretar american al Apararii: Donald Trump este primul presedinte din viata mea care nu incearca sa uneasca poporul american

Jim Mattis, fost secretar al Apararii in prima perioada a mandatului lui Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa presedintelui american si l-a acuzat ca incearca sa-i divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Jim Mattis, fostul secretar al Apararii, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Donald Trump, acuzandu-l pe acesta ca incearca sa ii divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Prima platforma sociala care anunta ca nu va mai promova postarile lui Donald Trump

Reprezentantii platformei Snapchat au anuntat miercuri ca nu vor mai promova postarile presedintelui Donald Trump in cadrul functiei Discover, relateaza CNBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )