Libnet.ro
UNICEF

14:45

Emotii la Casa Alba. Nepoata lui Donald Trump lanseaza o carte cu dezvaluiri incomode.

ADPM ADPM,
Emotii la Casa Alba. Nepoata lui Donald Trump lanseaza o carte cu dezvaluiri incomode.

Emotii mari la Casa Alba. Mary Trump, una dintre nepoatele Presedintelui Statelor Unite, se pregateste de lansarea unei carti cu dezvaluiri senzationale, picante si foarte incomode! . continuă pe ADPM

Alegeri SUA 2020. Joe Biden isi creste avansul in sondaje fata de Donald Trump. Capitolul la care democratul sta mai prost decat republicanul

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, singurul candidat democrat ramas in cursa pentru Casa Alba, si-a marit avansul la 13% fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, aflat totodata la cea mai scazuta rata de aprobare din ultimele opt luni, transmite Reuters.

Donald Trump anunta reducerea la 25.000 a numarului trupelor stationate in Germania

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat luni, la Casa Alba, ca reduce la 25. 000 numarul soldatilor americani stationati in Germania, acuzand Berlinul ca este restantier la platile catre NATO, scrie dpa, preluata de Agerpres.

Casa Alba a intentat proces impotriva unui fost consilier, pentru publicarea unei carti pline de informatii clasificate

Administratia Trump a ordonat unui judecator sa opreasca publicarea unei carti despre Casa Alba, a unui fost consilier de securitate, pentru ca ea ar divulga secrete de maxima siguranta, anunta CnnNews. com.

Donald Trump implineste 74 de ani. Presedintele american sarbatoreste prin marsuri de campanie

Presedintele american Donald Trump implineste azi 74 de ani, iar sustinatorii sai au fost invitati de echipa sa de campanie MAGA 2020 la marsuri pentru a-i celebra aniversarea. Donald Trump candideaza pentru un al doilea mandat in mijlocul unei crize sanitare si tulburari sociale legate de moartea unui afro-american in custodia politiei, soldate cu violente, incendieri si vandalizari in multe orase americane.

Cine sunt fostele sotii ale presedintelui SUA, Donald Trump

Relatia dintre presedintele SUA, Donald Trump si Melania este una extrem de mediatizata. inaintea Primei Doamne insa, Donald a mai fost casatorit de doua ori. Ivana Trump si Marla Maples sunt fostele sotii.

Donald Trump continua declinul in sondaje. Joe Biden bifeaza un avantaj categoric

Declinul lui Donald Trump in sondaje continua. Pandemia de coronavirus si scandalul provocat de moartea lui George Floyd a determinat o scadere a increderii cetatenilor americani in presedintele in functie, i.

Donald Trump a semnat decretul privind reformarea politiei americane

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat marti un decret prin care a ordonat o reforma limitata a fo.

Detalii explozive despre Donald Trump, dezvaluite de un membru al familiei: Cel mai periculos om din lume

Unul dintre membrii familiei presedintelui american Donald Trump a anuntat ca va publica o carte cu devaluiri in premiera despre locatarul Casei Albe.

Donald Trump va semna un ordin executiv pentru reformarea politiei din SUA

Presedintele Donald Trump va semna, marti, un ordin executiv care va cauta sa imbunatateasca felul in care ofiterii de politie din SUA se comporta cu afro-americanii, dar si cu alte categorii de.

WSJ: Donald Trump pregateste trei teme principale de campanie, in contextul scaderii popularitatii

Presedintele SUA, Donald Trump, confruntat cu scaderea popularitatii inaintea scrutinului prezidential din noiembrie, a pregatit trei teme principale de campanie, axate pe relansarea economica, restabilirea ordinii si contracararea Chinei, comenteaza publicatia The Wall Street Journal.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )