Libnet.ro
UNICEF

20:47

DIVORT BOMBA in showbizul din Romania! VEDETA KANAL D a fost prinsa in fapt! Imagini SCANDALOASE cu ea si ... (FOTO)

B1 B1,
DIVORT BOMBA in showbizul din Romania! VEDETA KANAL D a fost prinsa in fapt! Imagini SCANDALOASE cu ea si ... (FOTO)

Larisa de la Puterea Dragostei a decis sa vorbeascadespre trecutul sau tumultuos. Destainuirile au fost facute dupa ce a parasit emisiunea Andreei Mantea, de la Kanal D. continuă pe B1

A comandat o portie de pui de la un fast-food din Romania, dar a avut un soc cand a deschis pachetul: Doamne fereste!Carnita cu par si pana

O femeie din Satu Mare a mers la un fast-food din oras pentrua-si cumpara niste pui. Cand a ajuns acasa sia deschis pachetul, a fost ingrozita. in pui erau mai multe fire de par, dar si p.

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

Locul din Romania, unde oamenii strazii primesc o noua sansa la viata

500 de oameni care au ajuns sa locuiasca pe strada au primit, in ultimii ani, sprijin pentru a incepe o viata noua intr-un centru rezidential din Timisoara,construit cu bani europeni. Persoanele fara.

Unul dintre cele 50 de exemplare Aston Martin DBS Superleggera Tag Heurer poate fi cumparat din Romania

British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, reprezentantul oficial in Romania al Aston Martin, a adus, in showroom-ul din Otopeni, un exemplar DBS Superleggera Tag Heurer, care face parte dintr-o editie limitata la doar 50 de unitati.

Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

In urma condamnarilor din Dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta un alt miliardar roman este de negasit. Este vorba despre Dragos Savulescu, care a primit o sentinta de 5 ani si 6 luni de.

Povestea ultimilor haiduci care au jefuit masina de bani a unei mari banci din Romania

Primul jaf armat din epoca moderna a Romaniei petrecut in judetul Hunedoara a cauzat cinci condamnari la temnita grea pe viata. in 14 august 1934, in apropiere de municipiul Deva, o banda de talhari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )