Libnet.ro
UNICEF

15:01

Viitoare Prima Doamna a Americii? Melania Trump a pozat complet goala!

ADPM ADPM,
Viitoare Prima Doamna a Americii? Melania Trump a pozat complet goala!

Melania Trump are un trecut tumultuos. Inainte sa devina sotia lui Donald Trump, candidatul republican la Presedintia SUA, Melania a facut cateva sedinte foto extrem de indraznete: a pozat goala in avionul privat al multimilionarului, dar si alaturi de o alta femeie in pozitii incitante. continuă pe ADPM

Pictorial incendiar realizat de posibila viitoare Prima Doamna din Statele Unite. Melania Trump, nud in revistele destinate barbatilor

Presa de peste Ocean a publicat un pictorial incendiar cu posibila viitoare Prima Doamna din Statele Unite. Melania Trump, ce-a de-a treia sotie a lui Donald Trump, a pozat nud alaturi de un alt model feminin,.

POZE NUD incendiare cu sotia lui Donald Trump, MELANIA! Ce are de spus miliardarul american despre imaginile cu potentiala Prima Doamna a SUA in pielea goala (FOTO)

In ciuda faptului ca utilizatorii platformei de socializare Twitter au luat-o razna dupa ce a aparut o poza nud cu sotia candidatului replublican in cursa pentru Casa Alba, Melania Trump, un consilier.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )