Libnet.ro
UNICEF

22:32

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este ADEVARAT!

B1 B1,
ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este ADEVARAT!

Au trecut cateva lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu. continuă pe B1

Cum a reusit sa treaca Gheorghe Turda peste despartirea de Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda a reusit sa treaca peste despartirea de Nicoleta Voicu. Iubitul cantaret de muzica populara se dedica acum unui hobby. La ce exceleaza acum vedeta? Gheorghe Turda a trecut peste separarea de Nicoleta Voicu si s-a apucat de gatit in cadrul unui interviu, Gheorghe Turda a dezvaluit ca noua pasiune, cea pentru gatit, ii .

Gheorghe Turda, DECIZIE RADICALA! PROFESIA care l-a facut sa uite de CANTAT! Lumea a iNNEBUNIT la auzul vestii

Maestrul Gheorghe Turda a dezvaluit ca adora sa gateasca, inca din copilarie. Se lasa oare de cantat? REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI Sunt.

SOC: S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE in MUZICA POPULARA! Si-a pregatit SFARSITUL

Mariana Ionescu Capitanescu nu a avut mereu o viata usoara. Din contra, indragita interpretade muzica populara a avut o copilarie extrem de grea, marcata de lipsuri, dar si de evenimente mai putin.

FOTO Vasile Mugur, tanarul din Maramures cu folclorul in sange: Muzica populara este o parte din mine

Nascut in localitatea Tohat, Vasile Mugur 21 de ani) este un interpret de muzica populara care si-a transformat pasiunea pentru muzica in mod de viata. Dorindu-si de mic sa devina artist, visand sa cante pe scenele lumii, tanarul a urmat cursurile Scolii Populare Liviu Borlan din Baia Mare. A participat la numeroase concursuri si festivaluri din tara, unde a castigat nu doar premii, ci si simpatia publicului.

VIDEO Benone Sinulescu, singurul artist roman care a primit cadou un festival de muzica populara in timpul vietii. Sustine recitaluri la varsta de 82 de ani

Benone Sinulescu este singurul artist in viata care are un festival. I-a fost daruit de autoritatile municipiului Buzau la implinirea varstei de 80 de ani si a ajuns la a treia editie. Cantaretul de muzica populara s-a nascut la 24 mai 1937, in localitatea Siriu, din judetul Buzau.

LACRIMI in MUZICA POPULARA pentru Maria Dragomiroiu! Si Mirabela Dauer ERA DE FATA cand S-A iNTAMPLAT!

Maria Dragomiroiu a fost in culmea fericirii si a plans de emotie! BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A iNTAMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CANTARETE. Artista a fost.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, din cauza unor probleme cardiace.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )