Libnet.ro
UNICEF

23:45

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

B1 B1,
ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit. continuă pe B1

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol almuzicii romanesti usoareeste si ce model.

Prima declaratie a sotiei lui Mihai Constantinescu dupa ce a fost internat in spital: Daca iubiti un mare artist va propun sa...

Mihai Constantinescu se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Sotia acestuia, Simona, a facut primele.

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Cunoscutul artist Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Constantinescu, in varsta de 73 de ani, ar fi stat in stop cardiac vreme de 10 minute, sustin apropiati ai.

Mihai Constantinescu, in stare grava. Eu nu pot sa fiu rau. Nu pot sa tin dusmanie fata de nimeni

Mihai Constantinescu se lupta pentru viata. Artistul este internat intr-un spital din Bucuresti dupa ce ar fi suferit mai multe probleme cardiace in ultimele ore. Constantinescu are 73 de ani. Eu nu pot sa.

Povestea formidabilului trio Marius Teicu, Olimpia Panciu si Mihai Constantinescu

Romania anilor 70 era fermecata de un trio formidabil - Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu si Marius Teicu, care aduceau lumina in vietile lor. Cand cei trei mari artisti apareau in spectacole televizate,.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Mihai Constantinescu, in stare GRAVA: Cantaretul a suferit al treilea stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Cantaretul a suferit, marti, al treilea stop cardio-respirator. ANUNTUL MOMENTULUI DESPRE IRINA LOGHIN! S-A iNTAMPLAT iN ACEASTA DIMINEATA Amintim ca.

Mihai Constantinescu, in stare GRAVA: Cantaretul a suferit al treilea stop cardio-respirator / Ministrul Sanatatii: Prognosticul e rezervat

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Cantaretul a suferit, marti, al treilea stop cardio-respirator. Ministrul Sanaratii, Sorina Pintea, a confirmat informatia. Din pacate, se afla in sta.

Mihai Constantinescu, un nou stop cardio-respirator luni noapte

Surse medicale spun ca Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator in aceasta noapte. Din pacate medicii nu sunt foarte optimisti in privinta sanselor de supravietuire. Sunt ore critice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )