Libnet.ro
UNICEF

23:30

ADEVARUL despre nunta cu SCANDAL din emisiunea Ferma de la Pro TV: Da, situatia este cu totul alta!

B1 B1,
ADEVARUL despre nunta cu SCANDAL din emisiunea Ferma de la Pro TV: Da, situatia este cu totul alta!

Florin Pastrama a cerut-o de sotie pe Brigitte Sfat, intr-una din editiile show-ului Ferma, difuzat de Pro TV. Florin si-a aniversat ziua de nastere alaturi de ceilalti concurenti, dar si de femeia care. continuă pe B1

Veste bomba despre concurentii de la emisiunea Ferma de la Pro TV: Da, e vorba de Catalin Morosanu si femeia fatala!

Concurentii de la Ferma sunt platiti pentru fiecare saptamana petrecuta in concurs cu sume cuprinse intre 2. 000 de euro si au ajuns chiar si la 5. 000 de euro, printre cei care au incasat cei mai multi bani.

Utile: Vrei sa-ti schimbi jobul? 5 sfaturi pentru o demisie cu tact; Adevarul despre zahar. Cat de periculos este, de fapt, pentru organism

Cum sa dregi un sos prea iute! Mici trucuri adunate de la bucatari. Daca ai facut o supa prea iute, mai adauga apa, daca ai un sos prea iute, adauga. Adevarul despre zahar. Cat de periculos este, de fapt, pentru organism. Zaharul este un stimulator al placerii, dand dependenta asemenea unui drog, arata.

Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Cati bani a primit Brigitte pentru a face amor cu Pastrama!

Brigitte Sfat a fost eliminata de la Ferma, asa ca a ratata sansa de a castiga marele premiu in valoare de 50. 000 de lei. Totusi, vedeta a primit o suma consistenta pentru participarea sa.

Da, el este cel care a castigat emisiunea Ferma de la Pro TV in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile la emisiunea Ferma s-au incheiat deja si, in asteptarea finalei, multi au inceput sa speculeze care este castigatorul competitiei.

INTERVIU Cat de mobilizata e diaspora pentru alegeri si referendum. Conditia ca romanii sa revina acasa. Cine e favorit peste granite: PNL sau USR-PLUS?

Viorel Badea, senator PNL de diaspora, vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre interesul romanilor din strainatate pentru europarlamentare si referendumul pe Justitie, despre piedicile puse de Guvern, dar si despre lupta cu Alianta USR-PLUS pentru voturile electoratului de peste granite. Oamenii sunt foarte nervsi pe Dragnea, spune Viorel Badea. Pe cati bani s-ar intoarce un roman acasa? Raspunsul, mai jos.

Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA care a iNGROZIT ROMANIA!

Carmen Serban a avut parte de socul vietii ei, de curand. Artistaa aflat din presa ca amurit.

Un regizor aflat in competitie la Cannes il indeamna pe Macron sa ii vizioneze filmul despre violenta politiei din Franta

Regizorul Ladj Ly l-a indemnat joi pe presedintele Emmanuel Macron sa priveasca drama sa, Mizelabilii, aflata in competitia de la Cannes, ca pe o imagine din interioul protestelor de strada a vestelor galbene, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )