Libnet.ro
UNICEF

20:47

ALERTA la PRO TV! Florin Busuioc a ajuns DIN NOU la SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

B1 B1,
ALERTA la PRO TV! Florin Busuioc a ajuns DIN NOU la SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital pentru un nou set de analize, spun surse din cadrul spitalului la care a fost. Starea lui este una buna, nu trebuie sa isi faca probleme, insa, ATENTIE, ii este. continuă pe B1

ALERTA la PRO TV! Din pacate, este vorba despre FLORIN BUSUIOC! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital pentru un nou set de analize, spun surse din cadrul spitalului la care a fost. Starea lui este una buna, nu trebuie sa isi faca probleme, insa, ATENTIE, ii este.

Schimbari MAJORE la PRO TV: Cine sunt cei care vor participa la show-ul incendiar prezentat de Mihaela Radulescu (FOTO)

Emisiunea Ferma revine la Pro TV. Surpriza din acest sezon este chiar Mihaela Radulescu, care va prezenta emisiunea alaturi de Cristian Bozgan. Concurentii sunt urmatorii: Brigitte Nastase, Geanina.

CME, compania-mama a Pro TV, renunta la vnzarea operatiunilor sale din Slovenia

Grupul regional Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, a anuntat, vineri, ca renunta la vanzarea operatiunilor sale din Slovenia, pe care o decisese acum un an si jumatate. CME va ramane proprietarul intregului pachet de actiuni la compania de televiziune pe care o detinea in Slovenia.

Iohannis refuza din nou propunerile de ministri remaniati: Care este argumentul

In dupa-masa zilei de luni, 14 ianuarie, Iohannis a pus din nou paie pe foc in conflictul cu PSD, refuzandu-le din nou propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi. in ultimele luni, Presedintele Romaniei a tot amanat numirea unor ministri in locul celor de la Dezvoltarea si Transporturi care au fost remaniati de Dragnea si [] .

Becali din nou patron la FCSB cu acte in regula

Gigi Becali anunta ca detine din nou pachetul majoritar de actiuni la FCSB, dupa ce in ultimii ani isi scosese apropiatii la inaintare.

Stirile Pro TV Ce spune vecina asistatului social din Vaslui care a chemat politia sa i curete drumul

La Vaslui, unde a nins abundent, un barbat, asistat social, a sunat la 112 si a cerut sa i se curete drumul din fata locuintei, pe o portiune de 200 de metri. Omul a spus ca nu poate sa iasa din curte ca sa ajunga la magazin. Pentru ca nu reprezenta o urgenta, dispecerul l-a invitat sa puna mana pe lopata, mai ales ca sta acasa si ia ajutor de la stat.

Andy Murray, forfait de la Marsilia - Britanicul se va opera din nou la sold

Tenismanul britanic Andy Murray a renuntat la Openul de la Marsilia din luna februarie, pentru a se supune unei noi operatii la sold, au anuntat vineri organizatorii francezi, citati de Reuters.

Grecia: Guvernul Tsipras, din nou n fata unui vot de ncredere

Premierul elen Alexis Tsipras si guvernul sau se confrunta, miercuri, cu un nou vot de incredere in parlamentul de la Atena, dupa ce unul dintre partenerii coalitiei de guvernare a parasit executivul pe fondul disputelor privind numele provinciei istorice Macedonia, conform Euronews, citat de Agerpres.

BVB - din nou in genunchi

Picaj de aproape 10% pentru Banca Transilvania, pe un rulaj de 60,8 milioane lei * Brokerii: Caderile sunt date probabil de vanzarile fondurilor de investitii, care isi lichideaza din detineri Cotatiile companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au suferit un nou picaj masiv dupa macelul de la finalul anului trecut, cinci din cei noua indici ai pietei incheind sedinta de tranzactionare de ieri cu un picaj de peste 4%, intr-o miscare de continuare a caderii demarate in 19 decembrie 2018, dupa declaratiile Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind intentia Guvernului de a implementa o serie de masuri cu impact masiv asupra activitatii de la BVB.

BVB - din nou in genunchi

Picaj de aproape 10% pentru Banca Transilvania, pe un rulaj de 60,8 milioane lei * Brokerii: Caderile sunt date probabil de vanzarile fondurilor de investitii, care isi lichideaza din detineri Cotatiile companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au suferit un nou picaj masiv dupa macelul de la finalul anului trecut, cinci din cei noua indici ai pietei incheind sedinta de tranzactionare de ieri cu o scadere de peste 4%, intr-o miscare de continuare a caderii demarate in 19 decembrie 2018, dupa declaratiile Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind intentia Guvernului de a implementa o serie de masuri cu impact masiv asupra activitatii de la BVB.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2931 seconds )