Libnet.ro
UNICEF

23:30

BOMBA in showbiz! PEPE a facut anuntul dupa sapte ani de casnicie! ARTISTUL SE iNSOARA DIN NOU

B1 B1,
BOMBA in showbiz! PEPE a facut anuntul dupa sapte ani de casnicie! ARTISTUL SE iNSOARA DIN NOU

Pepe s-a casatorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastrama, pe 18 aprilie 2012. Artistul a facut dezvaluiri incendiare despre casnicia sa, relateaza Stirescu. continuă pe B1

INCENDIAR! AU DIVORTAT dupa trei ani de mariaj! Apropiatii VEDETEI de la Antena 1 au oferit DETALII PICANTE: A facut tot ce a tinut de ea (FOTO)

Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antena 1, a divortat dupa trei ani de mariaj alaturi de Bogdan, barbatul langa care spera ca va trai o viata intreaga, potrivit CanCan.

David Beckham, criticat dur dupa ce a sarutat-o pe buze pe fiica sa in varsta de sapte ani: cum au fost surprinsi FOTO

Fostul fotbalist David Beckham 44 de ani) a fost criticat dur de internauti dupa ce a aparut in mediul online o fotografie in care a fost surprins in timp ce o saruta pe buze pe fiica lui, Harper, in varsta de sapte ani.

O fetita de sapte ani, pe punctul de a fi despartita de asistentul maternal, desi acesta sustine ca a depus dosar de adoptie

O fetita de sapte ani este pe punctul de a fi despartita de asistentul maternal din Bocsa, judetul Caras-Severin, care a crescut-o de la varsta de un an, desi acesta sustine ca a depus la Protectia Copilului dosar de adoptie si a avut loc chiar si o sedinta evaluare. Fetita ar urma sa fie adoptata de o familie din Timisoara, desi nu doreste sa plece.

Hackerii au produs pagube uriase in ultimii sapte ani

Criminalitatea cibernetica a ajuns la un nivel fara precedent. Zilnic au loc infractiuni, pagubele fiind tot mai mari. Hackerii au accesat sistemele a zeci de companii de telecomunicatii si au furat un volum urias de date, pe parcursul unei campanii de spionaj derulate pe parcursul a sapte ani, potrivit companiei americano-israeliene de securitate cibernetica Cybereason, care a identificat legaturi cu activitati anterioare chineze de acest tip.

Divort rasunator in showbizz-ul de la noi. Andreea Antonescu se desparte de sotul ei, dupa 8 ani de casnicie

Andreea Antonescu divorteaza! O prietena apropiata a dezvaluit faptul ca mariajul frumoasei vedete este in paragina. Cu toate ca Andreea Antonescu a sustinut de fiecare data faptul ca relatia cu sotul nu este deloc afectata de distanta, lucrurile stau, de fapt, altfel. Andreea Antonescu divorteaza! Dupa 8 ani de casatorie, una dintre prietenele artistei declara .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )