Libnet.ro
UNICEF

18:30

BOMBA in showbiz! Razvan Ciobanu a aparut la TV! Fanii au crezut ca nu vad bine! Abia acum s-a aflat TOTUL

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Razvan Ciobanu a aparut la TV! Fanii au crezut ca nu vad bine! Abia acum s-a aflat TOTUL

Antena 1 a difuzat momentul din emisiunea Chefi la cutite in care designerul Razvan Ciobanu le-a gatit chefilor o placinta cu iaurt. continuă pe B1

VIDEO Ultima aparitie TV a lui Razvan Ciobanu, la preselectiile Chefi la cutite. Cu ce preparat i-a impresionat pe chefi

Antena 1 a difuzat in memoriam materialul in care designerul Razvan Ciobanu a gatit in emisiunea Chefi la cutite o placinta cu iaurt, cu sase zile inainte sa-si piarda viata intr-un accident rutier.

Catalin Scarlatescu, cadou special pentru Razvan Ciobanu. Ce i-a oferit cu cateva zile inainte sa moara

Editia de luni a emisiunii culinare Chefi la cutite a adus pe micile ecrane un moment in memoriam Razvan Ciobanu. Imaginile au fost emotionante si au facut ca cheful Catalin Scarlatescu sa povesteasca fanilor, pe Facebook, despre un cadou special oferit designerului inainte sa moara. Catalin Scarlatescu, cadou special pentru Razvan Ciobanu Editia de luni, .

Noi detalii din ancheta mortii lui Razvan Ciobanu. Ce s-a intamplat, de fapt, cu designerul

Dupa editia de luni a show-ului Chefi la cutite in memoriam Razvan Ciobanu, la Xtra Night Show a fost discutata din nou ancheta mortii designerului. Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, a venit cu noi detalii despre accidentul rutier in urma caruia creatorul de moda a murit. Noi detalii din ancheta mortii lui Razvan Ciobanu Dupa .

Cum arata Razvan Ciobanu cu cateva zile inainte sa moara. Detaliul remarcat de toata lumea dupa ce a fost vazut la Chefi la Cutite

Cea mai nou editie Chefi la cutite din seara de luni, 7 octombrie, l-a adus din nou pe micile ecrane pe regretatul Razvan Ciobanu. Cum arata Razvan Ciobanu cu cateva zile inainte sa moara. Detaliul remarcat de toata lumea dupa ce a fost vazut la Chefi la Cutite in luna aprilie, in etapa jurizarilor pe .

Ultimele imagini televizate cu Razvan Ciobanu. Ce spunea designerul cu cateva zile inainte de cumplitul accident

Editia de lunia emisiunii Chefi la cutitea adus si un moment in memoria lui Razvan Ciobanu. Ultima sa aparitie televizata a fost chiar in fata chefilor Dumitrescu, Scarlatescu si.

ştiri din Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )