Libnet.ro
UNICEF

22:15

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

Bomba neasteptata la Pro TV. Anamaria Prodan a anuntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca isi da demisia si ca nu mai poate prezenta emisiunea Gospodar fara pereche. Se pare ca.

BOMBA la PRO TV! NETI SANDU trasa de par pe strada! A ramas fara PERUCA! IMAGINI DE GROAZA (GALERIE FOTO)

Are sau nu areNeti Sanduperuca? Multi s-au intrebat daca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,.

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

Mihai Pencea, eliminat de la MasteChef. Reactia concurentului fata de echipa de la PRO TV

Mihai Pencea Andrei a parasit competitia Mastercher! Fanii show-ului de gatit sunt extrem de tristi de faptul ca acesta nu va mai fi in continuare in concurs. Ce mesaje a primit bucatarul de la cei care l-au urmarit cu placere in cadrul emisiunii. Mihai Pencea a fost eliminat de la Masterchef Fostul concurent al emisiunii .

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce in ultima vreme s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat prezentatorul de televiziune? Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV Catalin Maruta a ajuns la PRO TV in anul 2007, .

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la PRO TV. Ce le transmite producatorilor

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la emisiunea Gospodar fara pereche de la PRO TV? Impresarul sportiv a explicat motivele care au stat la baza deciziei si le-a transmis un mesaj producatorilor. Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, dupa ce si-a dat demisia de la PRO TV .

Lupta dintre PRO TV si Antena 1, din nou in prim plan. Cum s-a clasat Las Fierbinti

Antena 1 si Pro TV se lupta de ani buni sa castige cat mai multi telespectatori de ambele parti. De la an la an apar noi productii in care reprezentantii celor doua posturi de televiziune isi pun mari sperante in ceea ce priveste audientele. Marti seara, Antena 1 a facut legea cu emisiunea Chefi la .

Oana Andoni, mama pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a nascut o fetita perfect sanatoasa

Oana Andoni a devenit mamica pentru a doua oara! Frumoasa prezentatoare de la PRO TV si-a tinut sarcina secreta si a nascut de curand o fetita perfect sanatoasa. Vedeta a dezvaluit ca este iarasi gravida abia cand era in luna a saptea de sarcina. Oana Andoni, mama pentru a doua oara Prezentatoarea de stiri a .

Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Anamaria Prodan si-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul sau e unul care i-a lasat pe fanii emisiunii Gospodar fara pereche cu un gust amar. in spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara si-a facut-o. Sotia lui Reghe a anuntat in direct faptul ca se retrage, cel putin temporar, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )