Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dan Negru, mesaj ironic dupa rezultatele la BAC: 36% n-au luat examenul. Asta-i publicul tinta de TV in urmatorii ani

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, mesaj ironic dupa rezultatele la BAC: 36% n-au luat examenul. Asta-i publicul tinta de TV in urmatorii ani

Prezentatorul de televiziune Dan Negru 48 de ani) a scris, pe pagina personala de Facebook, un mesaj ironic dupa afisarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat din acest an. continuă pe Adevărul

Telespectatorii Antena 1 nu se asteptau la asta. Dan Negru va prezenta o emisiune la o alta televiziune

Dan Negru va prezenta o emisiune la o alta televiziune decat cea care l-a consacrat. Chiar daca telespectatorii Antena 1 nu se asteptau la asta, vedeta va prezenta Roata Norocului la Prime, un post de televiziune din Republica Moldova. Dan Negru va prezenta o emisiune la o televiziune din Republica Moldova Emisiunea pe care Dan .

DIETA lui Dan Negru! A RECUNOSCUT chiar el! Este un RITUAL de care se tine de 20 de ani

De doua decenii, de cand tot intanta micile ecrane ale milioanelor de romani, Dan Negru a reusit sa se mentina in forma. Prezentatorul pare sa su ne ingrase niciodata sau, cel putin, daca o face, s.

Rezultatele BAC 2019. Notele la bacalaureat 2019, publicate luni

Rezultate BAC 2019. Absolventii de liceu afla luni, 8 iulie, notele si rezultatele la bacalaureat 2019. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei afisarea rezultatelor la BAC 2019 are loc luni pana la ora 12:00, elevii nemultumiti de rezultatele obtinute putand depune contestatii tot luni, intre orele 12:00 16:00. HotNews. ro va transmite cele mai relevante informatii despre rezultatele de la bacalaureat 2019 imediat ce acestea vor fi disponibile pe site-ul bacalaureat. edu. ro.

Rezultatele BAC 2019 Neamt. Trei medii de 10 obtinute de absolventii nemteni

Potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, lista cu rezultatele la BAC 2019 va fi publicata pe 8 iulie, pana la ora 12.

Titi Aur, mesaj tulburator dupa carambolul cu sase masini din Olt incheiat tragic marti dupa-amiaza

Cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur a analizat la Sinteza zilei accidentul extrem de grav care a avut loc marti dupa-amiaza pe DN65 in Olt, eveniment rutier in care si-a pierdut viata un barbat de 49 de ani s.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )