Libnet.ro
UNICEF

16:00

DRAMA la PRO TV! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou... Vestea SOC a zilei (FOTO)

B1 B1,
DRAMA la PRO TV! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou... Vestea SOC a zilei (FOTO)

Florin Busuioc este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania. El a fost operat pentru a doua oara,pe cord. in urma cu cateva zilemedicii au luat decizia de a-imonta un al. continuă pe B1

SCANDAL total la FERMA vedetelor: Cum era de asteptat, DECIZIA celor de la PRO TV a fost DRASTICA...

Scandal monstru la emisiunea Ferma. Vali Barbulescu si Kamara il acuza pe Florin Pastrama ca le hartuieste pe fete. Pe de alta parte, Otilia Bilionera, Otniela Sandu si Geanina Ilies nu s-au plans de.

CUTREMUR la PRO TV! Cabral a facut anuntul in LACRIMI! NU se astepta la o asemenea DECIZIE! Incredibil ce se va intampla cu EMISIUNEA

Schimbari majore la PRO TV! Dupa primele doua editii ale emisiunii Pe bune?, realizata de Andi Moisescu, sefii au scos show-ul de pe post, in mod inexplicabil.

Trofeul Euro 2020, langa Adreea Esca la Stirile Pro TV. Ce s-a intamplat in studio

Andreea Esca a prezentat vineri Stirile Pro TV cu trofeul Euro 2020 pe masa, cel care va fi acordat nationalei castigatoare a Campionatului European de fotbal de anul viitor. Invitati in studio au fost ambasadorul UEFA 2020, Miodrag Belodedici, si fostul capitan al nationalei, Adrian Mutu. Trofeul Euro 2020 este o cupa din argint, cu [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )