Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gata! Neti Sandu stie care sunt ZODIILE ce vor avea NOROC cu CARUL! VEZI daca esti pe LISTA! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Gata! Neti Sandu stie care sunt ZODIILE ce vor avea NOROC cu CARUL! VEZI daca esti pe LISTA! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! Ea prezinta horoscopul de multi ani si are mare succes in ceea ce face. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

Care sunt prioritatile pentru noul guvern si de ce e nevoie neaparat de anticipate. Interviu cu Valeriu Stoica, dupa motiune

Care sunt urgentele, in viziunea lui Valeriu Stoica, pe care le va avea noul guvern de tranzitie: anularea consecintelor OUG 114, desfiintarea sectiei speciale, restabilirea atributiilor presedintelui in numirea procurorilor si reorganizarea Politiei. Si de ce e esentala o alianta a PNL cu USR la alegerile locale: Sa nu uitam ca de-a lungul ultimilor 30 de ani, chiar atunci cand PSD nu a fost la guvernare, PSD a guvernat Romania la nivel local. Si inca o guverneaza.

Sfat de Sanatate. Cum apar alergiile alimentare si care sunt alimentele alergene

Alergiile alimentare nu apar niciodata la un aliment nou introdus in dieta noastra. Alergologul Roxana Bumbacea a explicat la Sfat de Sanatate care sunt alimetele ce provoaca alergii si mai ales cand e.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care putem sa-l traim. Se spune ca un om care nu a iubit niciodata nu traieste cu adevarat. Cu toate acestea, astrele ne spun ca in horoscop exista 6 zodii fa.

SURPRIZA METEO: Prognoza ANM pana pe 20 octombrie. Care sunt zonele unde se vor inregistra 25 de grade!

Vremea se va incalzi semnificativ in urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care temperaturile au scazut drastic in intreaga tara, se arata in prognoza Administratiei Nationale de.

CFR Infrastructura vrea sa execute silit CFR Marfa si CFR Calatori, pentru datorii totale de aproape 1,2 miliarde lei. Care sunt planurile CFR SA pentru linia spre aeroport

CFR Infrastructura CFR SA) vrea sa execute CFR Marfa si CFR Calatori pentru datorii de un miliard, respectiv 180 de milioane de lei si a trimis notificari in acest sens. Nu mai dorim sa fim o banca fara dobanda, a declarat marti, Constantin Axinia, directorul CFR SA. Noi le-am propus sa ne dea active ca sa pot sa ajut CFR Marfa sa nu fie executat de altcineva. Vagaone, locomotive terminale. Exista un plan ca CFR SA sa dezvolte un departament de marfa in care vor exista vagoane si locomotive apte de circulatie. Cu o parte vom face propriul transport tehnologic, spune Axinia, explicand ca nu se pune problema sa fie creat un concurent pentru CFR Marfa, fiindca nici nu ar permite legea.

ANTENA3.RO LIVE. Care sunt semnele ca am avea nevoie de psiholog

Traim inca in tara sau mai degraba in societatea care nu a depasit rusinea de a merge la psiholog. Stim ca ceva nu e in regula, dar nu ni se pare important. Usor usor lucrurile se misca, dar adesea e chiar prea.

Utile: Care sunt cele mai bune surse de proteine si de ce cantitate ai avea nevoie zilnic ca sa slabesti; in Marea Britanie se deschide prima clinica pentru tinerii dependenti de jocurile pe calculator

Noua din zece oraseni sufera de oboseala. Cine sunt campionii. Siropul de catina, remediul natural care te apara de boli in sezonul rece. Cum il prepari acasa.

ANTENA3.RO LIVE. Care sunt semnele ca am avea nevoie de psiholog

Traim inca in tara sau mai degraba in societatea care nu a depasit rusinea de a merge la psiholog. Stim ca ceva nu e in regula, dar nu ni se pare important. Usor usor lucrurile se misca, dar adesea e chiar prea.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )