Libnet.ro
UNICEF

14:15

Motivul pentru care mama lui Florin Pastrama a plans la nunta fiului: I-am spus lui Brigitte

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care mama lui Florin Pastrama a plans la nunta fiului: I-am spus lui Brigitte

Weekendul care abia s-a incheiat a marcat un eveniment important pentru fanii emisiunii Ferma. Un nou inceput de la Pro TV: Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit. continuă pe Adevărul

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

Cine era actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

Teatrul romanesc a tras cortina pentru ultima oara pentru Marian Radulescu. Teatrul Excelsior, cel in care a activat, a transmis condoleante familiei actorului. Primele informatii sustin ca artistul s-a sinucis. Actorul Marian Radulescu s-a sinucis? Actorul de la Excelsior, Marian Radulescu, s-a stins din viata in cursul zilei de sambata, 6 iulie. Potrivit unor informatii .

Un barbat din Neamt si-a dat foc in fata copiilor sai. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Suparat ca a fost parasit de iubita, barbatul in varsta de 46 de ani si-a dat foc, sub privirile socate ale celor 4 copii ai sai. Fetita cea mare a strigat disperata dupa ajutor. Barbatul a fost.

FOTO Moment neasteptat la nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama: cum a aparut mireasa

Fostul model Brigitte Nastase 41 de ani) a avut o aparitie surpriza la petrecerea de nunta. Mireasa a organizat un moment special pentru sotul ei, afaceristul Florin Pastrama 40 de ani).

Oana Roman, CADOU DE NUNTA EXTRAVAGANT pentru Brigitte Sfat si Florin Pastrama! INCREDIBIL, ce le-a pregatit VEDETA celor doi IUBARETI

Momente spectaculoase pe scena mondena! Oana Roman le-a oferit lui Brigitte Sfat si Florin Pastrama o lenjerie de pat cu insertii de perle drept cadou de nunta, potrivit Libertatea.

Motivul pentru care Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Nu pot lupta impotriva nedreptatilor VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a explicat care este motivul pentru care emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand.

Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit religios: ce tinute au ales cei doi si cum arata salonul unde va avea loc petrecerea

Fostul model Brigitte Nastase si afaceristul Florin Pastrama, care s-au cunoscut si s-au logodit in cadrul reality show-ului Ferma, de la Pro TV, s-au cununat religios duminica, 7 iulie, in Bucuresti.

Brigitte Pastrama a facut PETRECEREA BURLACITELOR si a iesit un DEZMAT TOTAL! S-a intamplat chiar sub privirile lui Florin Pastrama! ASA CEVA...

Dezmat total in showbiz! Pregatirile pentru nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama sunt in toi, astfel ca bruneta si-a facut petrecerea burlacitelor si a mers cu cele mai bune prietene la o piscina,.

Caru cu vedete: Adelina Pestritu va avea sase domnisoare de onoare la nunta, printre care si cateva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasa; Primele imagini cu Brigitte in rochie de mireasa. Florin Pastrama a fost si el la patru ace

Ce face Mircea Radu de cand nu mai e la tv. Copiii ii umplu sufletul de bucurie. Mircea Radu 50 de ani) a fost rasfatatul televiziunii in anii 2001-2010, cand prezenta lacrimogena emisiune Din dragoste. Ultima sa aparitie. Bianca Dragusanu, primele declaratii despre incidentul de la mare. Ce spune vedeta dupa ce a fost oprita de politistii antidrog. Acest baiat, care imi este doar.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )