Libnet.ro
UNICEF

11:45

Oana Andoni a devenit mama pentru a doua oara: primele declaratii ale prezentatoarei Stirilor Pro TV

Adevărul Adevărul,
Oana Andoni a devenit mama pentru a doua oara: primele declaratii ale prezentatoarei Stirilor Pro TV

Prezentatoarea Stirilor Pro TV din weekend Oana Andoni, in varsta de 41 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetita. continuă pe Adevărul

Oana Andoni, mama pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a nascut o fetita perfect sanatoasa

Oana Andoni a devenit mamica pentru a doua oara! Frumoasa prezentatoare de la PRO TV si-a tinut sarcina secreta si a nascut de curand o fetita perfect sanatoasa. Vedeta a dezvaluit ca este iarasi gravida abia cand era in luna a saptea de sarcina. Oana Andoni, mama pentru a doua oara Prezentatoarea de stiri a .

FAN Courier, desemnat a doua oara Superbrand

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat este prima companie din Romania care se plaseaza pentru a doua oara pe cea mai inalta pozitie in cadrul Programului Superbrands, intr-o competitie la care au participat peste 1560 de firme locale din 59 de industrii. Prima nominalizare si primul titlu in aceasta competitie, parte a unui proiect international cu o istorie de aproape un sfert de secol, lansat in Marea Britanie si la care au participat pana acum peste 20. 000 de companii a fost acordat companiei de curierat in urma cu doi ani.

Papa Francisc a deschis un summit unde s-ar putea decide pentru prima oara ca barbatii casatoriti sa devina preoti catolici

Papa Francisc a deschis duminica un controversat summit de trei saptamani unde se va pune problema permiterii barbatilor casatoriti sa devina preoti. Ar fi pentru prima oara in secole intregi cand s-ar permite o incalcare a unei astfel de traditii, scrie CNN.

Ryan Reynolds si Blake Lively au devenit parinti pentru a treia oara. Cuplul mai are doua fete

Actorii Ryan Reynolds 42 de ani) si Blake Lively 32 de ani) au devenit parinti pentru a treia oara. Actrita a nascut bebelusul in secret, in urma cu ceva timp.

VIDEO Scandal fara precedent in Consiliul Superior al Magistraturii. Savonea sesizeaza CCR in cazul Anei Birchall, pe care o acuza de subminarea activitatii CSM

Presedintele Consiliului Superior al magistraturii, Lia Savonea, a anuntat marti seara sesizarea Curtii Constitutionale in cazul ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza de ingerinta grava in activitatea procurorilor si actiuni de subminare a autoritatii Consiliului. De asemenea, Savonea a anuntat ca initiaza propuneri de modificari legislative, asa incat membrii CSM care lipsesc nejustificat de la sedinte sa isi piarda mandatul. Ea a facut acest anunt dupa ce marti a esuat pentru a sasea oara in demersul de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, pentru ca la sedinta de plen nu a fost cvorum, ca urmare a absentei procurorilor.

Doua saptamani de proteste pentru apararea mediului: primele arestari in Australia si Noua Zeelanda

Zeci de manifestanti au fost arestati luni in Noua Zeelanda si Australia, la inceputul a 15 zile de nesupunere civica lansate de ONG-ul Extinction Rebellion in intreaga lume, pentru a denunta lipsa criminala de reactie a guvernelor in fata schimbarilor climatice, scrie AFP.

Liga 1: FCSB vs Dinamo (de la ora 20:30) Rivalele se intalnesc pentru prima oara in acest sezon - 19 ani fara Unicul Capitan

Etapa a 12-a Ligii 1 le aduce fata in fata pe FCSB si Dinamo, in primul derby al noului sezon. Cainii vor incerca sa faca un meci mare pe Arena Nationala, in memoria Unicului Capitan se implinesc 19 ani de la moartea lui Catalin Hildan), in timp ce ros-albastrii doresc sa continue forma buna din campionat si sa urce cel putin pentru moment) pe un loc de play-off. Confruntarea va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )