Libnet.ro
UNICEF

18:15

Panica la PRO TV! Fanii lui CABRAL, iN LACRIMI: L-au taiat si i-au dat foc! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Panica la PRO TV! Fanii lui CABRAL, iN LACRIMI: L-au taiat si i-au dat foc! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a reactionat, dupa ce a vazut modul revoltator in care unii romani prefera sa isi bata joc de natura. Vedeta PRO a distribuit o imagine pe Facebook in care apare un. continuă pe B1

Plecarea anului de la PRO TV?! Andreea Esca si Mihai Dedu au facut anuntul! Asta da BOMBA in televiziune

Andreea Esca, Mihai Dedu, dar si alti colegi de-ai lor de la Pro TV au dat de bucluc. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Acestia sunt chemati la tribunal.

inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

Mutare surpriza pe piata media. Unul dintre cei mai importanti oameni din fosta structura a Pro TV pleaca la Antena 1. Este vorba de fostul sef al vanzarilor din Pro TV. Zoe Vasilescu, cea care a condus.

SOC la PRO TV! Si-a dat DEMISIA, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din BUCURESTI!

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

PRO TV ataca direct Antena 1. De aceasta data, se joaca dur pe segmentul lui Dan Negru

Pro TV si Antena 1 continua goana dupa audienta, iar de aceasta data batalia se muta pe segmentul lui Dan Negru. Pentru a-si depasi concurenta, grupul Pro a achizitionat formatul unui show de genul cu masca, fara masca. Mai precis, Masked Singer, un show originar din Coreea. Pro TV vrea sa depaseasca Antena 1 in .

Augustin Viziru a ramas mutilat dupa Ferma Vedetelor de la PRO TV. Nu imi simt doua degete!

Augustin Viziru, in urma cu trei ani si jumatate, a participat la Ferma Vedetelor, si a trecut prin chinurile iadului. Accidentul de atunci a lasat urme, iar acum vedeta tv are de suferit de pe urma acelui moment nefast. Augustin Viziru a ramas mutilat dupa Ferma Vedetelor de la PRO TV in urma cu trei .

Si-a dat DEMISIA de la PRO TV, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din Bucuresti! Prezentatoarea este de nerecunsocut (FOTO)

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley. Actrita a spus adevarul despre vedeta PRO TV

Smiley si Laura Cosoi s-au despartit in urma cu opt ani, dar vorbele despre despartirea lor au continuat mult timp. Iata de ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley si ce a recunoscut actrita dupa mult timp. De ce s-au despartit Laura Cosoi si Smiley Smiley si Laura Cosoi au facut unul dintre cele mai .

ştiri din Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )