Libnet.ro
UNICEF

14:00

SCANDAL URIAS la emisiunea FERMA, de la Pro TV: E vorba de cei mai IUBITI CONCURENTI! Ce s-a intamplat, de fapt, intrece ORICE IMAGINATIE...

B1 B1,
SCANDAL URIAS la emisiunea FERMA, de la Pro TV: E vorba de cei mai IUBITI CONCURENTI! Ce s-a intamplat, de fapt, intrece ORICE IMAGINATIE...

Florin Pastrama a cerut-o de sotie pe Brigitte Sfat in timpul show-ului Ferma, difuzat de Pro TV. in timpul petrecerii organizate cu ocazia zilei lui de nastere, Florin Pastrama s-a gandit sa-i puna. continuă pe B1

Mihaela Radulescu, crize de nervi la Ferma de la PRO TV. Ce le face concurentilor

Mihaela Radulescu ar fi fost in centrul unui scandal urias in timpul filmarilor la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Vedeta ar fi facut crize de nervi, ar fi jignit concurentii si ar fi amenintat ca paraseste proiectul. Toate aceste scene au fost taiate la montaj. Detaliile au iesit la lumina dupa ce filmarile s-au [] .

ADEVARUL despre nunta cu SCANDAL din emisiunea Ferma de la Pro TV: Da, situatia este cu totul alta!

Florin Pastrama a cerut-o de sotie pe Brigitte Sfat, intr-una din editiile show-ului Ferma, difuzat de Pro TV. Florin si-a aniversat ziua de nastere alaturi de ceilalti concurenti, dar si de femeia care.

Scandal urias la emisiunea Ferma de la Pro TV: Cati bani a primit Brigitte pentru a face amor cu Pastrama!

Brigitte Sfat a fost eliminata de la Ferma, asa ca a ratata sansa de a castiga marele premiu in valoare de 50. 000 de lei. Totusi, vedeta a primit o suma consistenta pentru participarea sa.

A PARASIT OBSERVATORUL ANTENA 1, iar acum poate fi vazuta la PRO TV! A fost o provocare, poate cea mai mare din viata mea (FOTO)

Timp de 15 ani a fost o prezenta continua la pupitrul stirilor, in special la jurnaleleAntenei 1.

SOC la PRO TV! DOLIU pentru CABRAL: S-a sinucis cu o sticla! Fanii sunt in LACRIMI

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a vorbit pe blogul personal despre moartea unui dintre cei mai indragiti DJ din intreaga lume. Este vorba despre Avicii, care a decis in urma cu un an sa isi puna capat.

Mesajul croitoresei de la Romanii au Talent, pentru Mihai Petre. Ce i-a promis juratului de la PRO TV

Croitoreasa de la Romanii au Talent, care are o voce fantastica, a reusit sa ajunga in marea finala a concursului datorita Golden Buzz-ului dat de Mihai Petre. Emotionata, Ana Maria Pantaze i-a transmis un mesaj de multumire. Croitoreasa de la Romanii au Talent, cum a ajuns sa fie cunoscuta cantareata care a impresionat deopotriva publicul [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )