Libnet.ro
UNICEF

16:45

SOC la Pro TV! Cabral a facut GESTUL EXTREM (FOTO)

B1 B1,
SOC la Pro TV! Cabral a facut GESTUL EXTREM (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a luat o decizie radicala. Totul pentru fiica sa, micuta Namiko. Vedeta Pro a decis sa isi rada barba, iar fanii au fost socati de schimbare. intreaga experienta a. continuă pe B1

SOC la Pro TV! Cabral, de nerecunoscut: A facut un GEST EXTREM pentru NAMIKO (FOTO)

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a luat o decizie radicala. Totul pentru fiica sa, micuta Namiko. Vedeta Pro a decis sa isi rada barba, iar fanii au fost socati de schimbare. intreaga experienta a.

BOMBA ANULUI! DEMISIA momentului la PRO TV! Era fabrica de BANI a postului TV!

Demisie bomba la PRO TV! Zoe Vasilescu, una dintre cele mai importante persoane din PRO TV si-a anuntat demisia. Ea era directorul de vanzari, chiar de la 1 decembrie 1995.

Motivul pentru care clipul de promovare a Romaniei a fost blocat pe YouTube: Ministerul Turismului si Pro TV au oferit explicatii

Clipul de promovare a Romaniei a fost blocat pe YouTube in urma unei confuzii. La solicitarea Adevarul, atat Ministerul Turismului, autorul filmarii, cat si Pro TV, despre care s-a scris ca ar fi cerut blocarea clipului, au oferit calificari.

Situatie JENANTA pentru Guvern! Noul videoclip de promovare turistica contine imagini de la Pro TV. Compania l-a BLOCAT (VIDEO)

Situatie jenanta la Ministerul Turismului. Videoclipul de promovare a Romaniei, prezentat cu tam-tam duminica seara, la Antena 3, contine imagini exclusive de la Pro TV SRL. Astfel, in mai putin de trei zile,.

Lansare cu cantec a noului videoclip de promovare turistica. Pro TV l-a blocat, DIN GRESEALA, pe Youtube. Ministerul Turismului: Detinem toate drepturile de autor pentru aceasta productie (VIDEO)

20:Pro TV isi cere scuze dupa ce a blocat accidental pe Youtube clipul de promovare turistica a Romaniei, lansat zilele trecute de Ministerul Turismului. Initial, Youtube transmitea ca a sters cli.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )