Libnet.ro
UNICEF

10:46

SOC la PRO TV! Mihai BOBONETE, PRINS de TORNADA din GRECIA care A UCIS mai multi oameni! Detalii de ULTIMA ORA!

B1 B1,
SOC la PRO TV! Mihai BOBONETE, PRINS de TORNADA din GRECIA care A UCIS mai multi oameni! Detalii de ULTIMA ORA!

Clipe horror pentru Mihai Bobonete! Actorul se afla in Grecia, in peninsula Halkidiki, in momentul furtunii devastatoare in urma careia 6 oameni au murit. continuă pe B1

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care se afla in vacanta in Grecia, a povestit pe Facebook ca a fost prins in furtuna devastatoare a lovit peninsula Halkidiki si a reusit sa evite o tragedie adapostindu-se in ultima clipa.

Mihai Bobonete, la un pas sa isi piarda si el viata in Grecia. Vedeta PRO TV din Las Fierbinti a fost in mare pericol

Mihai Bobonete, unul dintre cei mai apreciati comedianti ai momentului, a povestit cum a fost la un pas de moarte. Tornada din Grecia l-a facut sa-i fie teama pentru viata lui. Cum s-a petrecut totul? Mihai Bobonete a fost la un pas de moarte Mihai Bobonete are o comunitate de fani foarte frumoasa pe care .

Antena 1 l-a luat in vizor pe Catalin Maruta. Ce a pregatit pentru a-i da lovitura de gratie PRO TV-ului, in aceasta vara

Antena 1 l-a luat in vizor pe Catalin Maruta. Serialul Fetita mea a ajuns la final, iar postul de televiziune va aduce pe micile ecrane un nou serial, produs chiar in anul 2019. Este vorba despre Surorile Kardes cocuklari, care va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri si care va face .

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate .

Decizia uimitoare pe care a luat-o PRO TV cu privire la serialul Las Fierbinti. Ce se intampla in aceasta vara

Pro TV a luat o decizie surprinzatoare in aceasta vara. Postul de televiziue a reluat doua sezoane din serialul Las Fierbinti, care au facut audiente bune la prima difuzare. De aceasta data, cifrele nu au mai fost la fel de bune ca prima data. Probabil acest lucru se explica prin faptul ca oamenii au preferat .

Andreea Esca, in costum de baie. Imagini cu stirista de la PRO TV, asa cum rar o vezi

Andreea Esca, surprinsa de fotoreporterii Click! la plaja! Una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania arata impecabil. Aceasta are un corp care le-ar putea face invidioase si pe unele domnisoare. Andreea Esca, in costum de baie. Cum a fost surprinsa? Una dintre cele mai cunoscute figuri ale PRO TV are o relatie deschisa cu .

De ce ramane inchisa superba vila unde s-a filmat emisiunea Ferma, desi vedetele Pro TV au muncit s-o restaureze. Cladirea urma sa devina loc de tabere pentru copii

Cladirea veche si perimata din judetul Caras-Severin facuta celebra de emisiunea Ferma, difuzata la Pro TV, nu poate fi deschisa in vara anului 2019 fiindca lipsesc bani pentru retusuri si avizele de functionare.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )