Libnet.ro
UNICEF

12:00

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

SOC total la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA in REALITATE! Surpriza

Neti Sandu e una dintre cele mai indragite vedete de la PRO TV! De cand prezinta rubrica Horoscop, nu si-a schimbat deloc look-ul! Neti Sandu se mentine in forma extrem de bine, desi anii au.

Gata, DIVORTEAZA! SOC la PRO TV! Celebra vedeta NU A MAI SUPORTAT

Soc la PRO TV! O indragita actrita care a jucat in serialul La Bloc a divortat! LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VA ANUNTAM CA.

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de joi, 10 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV,Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 10 octombrie va avea loc a cincea editie a emisiunii. in fiecare episod, productia cu care postul din Pache Protopopescu si-a propus .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 11 octombrie

Emisiunea de talente muzicale va fi difuzata pe Pro TV. Editia de vineri, 11 octombrie a show-ului Vocea Romaniei va incepe de la 20:30, la fel cum s-au obisnuit si pana acum telespectatorii. Multi sunt curiosi sa vada ce momente au fost pregatite de catre concurenti. Dar si cu ce reactii spontane ii vor intampina .

Mutare neasteptata, la Romanii au Talent. Cum va arata juriul de la PRO TV, dupa ce Florin Calinescu a anuntat ca pleaca

Fanii emisiunii Romanii au Talent au primit o veste neasteptata. Florin Calinescu va face parte din juriul show-ului de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV, chiar daca in urma cu ceva timp a anuntat ca intra in politica si renunta la televiziune. Florin Calinescu ramane in juriul emisiunii Romanii au Talent, de la .

Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche. Sefii PRO TV au decis

Sefii PRO TV au decis cine o va inlocui pe Anamaria Prodan, in emisiunea Gospodar fara Pereche. Vestea a venit joi, dupa ce in urma cu cateva zile, impresara a marturisit in emisiunea lui Catalin Maruta ca va parasi rolul de gazda a show-ului. Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche .

Cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan in noul sezon Gospodar fara pereche, de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan 46 de ani) la Gospodar fara pereche, dupa ce impresarul sportiv a renuntat la a mai prezenta emisiunea matrimoniala.

Cabral a fost atacat de hoti in vacanta. Prezentatorul Pro TV a reactionat dur cand i-a prins

Cabral a fost pus fata in fata cu o experienta neplacuta. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost atacat de hoti. Acesta nu s-a lasat prada emotiilor, asa ca a actionat imediat cum i-a vazut pe cei care i-au incalcat proprietatea. Ce a facut vedeta? Cabral, atacat de hoti. Cum a reactionat prezentatorul? Iubitul prezentator al .

Bomba in TELEVIZIUNE! ANTENA 1 i-a dat LOVITURA DE GRATIE PRO TV-ului! La ASTA chiar NU se astepta NIMENI

Bomba la Antena 1! Revine emisiunea Asia Express , iar unul dintre concurenti va fi chiar o vedeta a RO TV-ului! PROFETIE APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU A ANUNTA URGIA! VA LOVI CURAND ROMANIA! Sezonul 3 al.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )