Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un roman celebru a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii! (VIDEO)

B1 B1,
Un roman celebru a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii! (VIDEO)

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis. continuă pe B1

VIDEO Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii!

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de lauda privind interpretarea romanului.

Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul la X Factor Marea Britanie

Contratenorul Cezar Ouatua trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis.

Moment emotionant peste granite. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor din Marea Britanie: Esti un campion - VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson,.

ştiri din Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3044 seconds )