Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Janet Jackson, noua imagine a UNICEF

Adevărul Adevărul,
VIDEO Janet Jackson, noua imagine a UNICEF

Cantareata americana Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF si va promova o campanie initiata de aceasta organizatie pentru a combate foametea din Africa. continuă pe Adevărul

Janet Jackson, noua imagine a UNICEF, intr-o campanie de combatere a foametei in Africa

Cantareata Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF si va promova o campanie pentru a combate foametea din Africa, transmite msn. com. Artista americana a inregistrat deja un material video pentru UNICEF, in.

Janet Jackson este noua imagine a UNICEF: Cred intr-o lume in care niciun copil nu va mai muri de malnutritie

Cantareata americana Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF si va promova o campanie initiata de aceasta organizatie pentru a combate foametea din Africa, scrie Mediafax .

Teatrul de Papusi Puck din Cluj isi cauta o noua imagine.

Teatrul de Papusi Puck va lansa un concurs pentru noua emblema a institutiei. Noul director al teatrului, Emanuel Petran, a declarat, sambata, cu ocazia instalarii sale in functie, ca va fi acordat un premiu de 1. 000 de lei pentru castigator, transmite agerpres. Ne-am gandit sa demaram un proiect care se numeste In cautarea lui Puck, care sa se adreseze tuturor categoriilor de varsta si care sa caute o forma cat mai buna si care sa ne serveasca pe viitor ca identitate a teatrului. Puck .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )