Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adriana Bahmuteanu, de URGENTA la spital. Cei doi copii ai sai

B1 B1,
Adriana Bahmuteanu, de URGENTA la spital. Cei doi copii ai sai

Adriana Bahmuteanu trece prin clipe grele, vedeta ajungand de urgenta la spital cu cei doi copii ai sai, dupa ce, baietii, au racit. Baietii sunt raciti. Rau de tot. Am mers la spital, de. continuă pe B1

Din pacate, o VESTE TRISTA! Adriana Bahmuteanu ...

Adriana Bahmuteanu trece prin clipe grele, vedeta ajungand de urgenta la spital cu cei doi copii ai sai, dupa ce, baietii, au racit. Baietii sunt raciti. Rau de tot. Am mers la spital, de.

Marturia unuia dintre cei doi copii abuzati de politistul pedofil: Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap

Mama celor doi copii agresati de politistul Eugen Stan a vorbit despre traumele prin care trec cei mici, dar si despre ce i-a spus baietelul imediat dupa incident. Practic au plecat de la noi de acasa si.

INCREDIBIL! Un tata si-a croit singur un DRUM de 8 km in MUNTE, pentru ca cei 3 copii ai sai sa poata merge la scoala (VIDEO)

Un tata care nu a vrut sa-si abandoneze izolatul sat natal, asemeni celorlalti locuitori, si-a croit cu propriile maini un drum de 8 km prin munti! Cei trei copii ai sai pot ajunge acum in siguranta.

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift este politist. Mama micutilor: Nu mai pot, tremur toata

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii in lift a fost prins. Barbatul este de peste zece ani in Politia Romana si a fost recunoscut de colegii sai. Nu mai pot tremur toata, m-a luat.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

Reactia furioasa a lui Traian Berbeceanu fata de politistul acuzat de molestarea celor doi copii: Bata-l Dumnezeu!

Adevaratii politisti sunt cei care l-au prins si l-au dovedit pe ticalos, spune politistul Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, intr-o reactie dura fata de molestarea celor doi copii de catre politistul de la Rutiera.

Marian Godina, despre politistul retinut pentru molestarea a doi copii:Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini

Politistul Marian Godina spune ca a primit zeci de mesaje de la cei care voiau sa ajute la prinderea celui care a agresat vineri doi copii intr-un lift si ca, printre ele, se afla si profilul de Facebook al suspectului ce a fost retinut luni. Godina scrie pe Facebook ca a vazut ca semana cu cel din imaginile difuzate de politie, asa ca a trimis imediat informatia anchetatorilor din dosar. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini, afirma cunsocutul politist.

Procurorul general, despre cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii: Vor fi verificate suspiciunile de musamalizare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca ancheta in cazul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii, preluata de Parchetul Instantei Supreme, va lamuri toate aspectele, inclusiv suspiciunile privind musamalizarea unuia dintre dosarele vizandu-l pe politist.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector, informeaza news. ro.

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani

Politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii in 5 ianuarie in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei si-a recunoscut fapta, dar si violul comis in 2012 asupra unei fetite de 7 ani in acelasi sector.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )