Libnet.ro
UNICEF

13:15

Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme de sanatate... (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme de sanatate... (FOTO)

Adreea Marin a ajuns de urgenta la medic in week-end si nu a fost deloc fericita dupa ce a aflat rezultatele de la analizele la inima. Vedeta a anuntat pe Facebook ca a solicitat de urgenta ajutorul. continuă pe B1

Dupa moartea Stelei Popescu, o alta DRAMA CUTREMURA Romania: Din pacate, este vorba de indragitul Alexandru Arsinel... (FOTO)

Decesul Stelei Popescu pare sa-si fi pus serios amprenta asupra lui Alexandru Arsinel. Disparitia fulgeratoare a indragitei actrite i-a provocat acestuia o grava suferinta, care i-a afectat starea de sanata.

Ce DRAMA! Anuntul TRIST a fost facut! Din pacate, este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe ori de persoane pe care le credea prietene, dar, de fapt, nu erau decat niste persoane interesate sa obtina anumite beneficii. Cred.

PANICA iN SHOWBIZ! Din pacate e vorba despre si : Totul s-a intamplat la mare...

Motiv mare de bucurie si sarbatoare in familia si a lui . Cei doi au lasat treburile si si-au daruit momente speciale, pentru suflet! Fiica lor Bella Victoria Margot a implinit.

CE DRAMA! Vesti teribile despre ANDREEA MARIN: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un GEST EXTREM...

Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu depresia si ca a ajuns in punctul in care sa se gandeasca la un gest extrem. A fost o perioada foarte grea. Ba chiar am ajuns in punctul in care sa ma g.

ULUITOR! Detalii picante din relatia dintre Andreea Marin si IUBITUL TINEREL...

Celebra prezentatoare TV Andreea Marin a oferit detalii inedite despre relatia pe care o are cu iubitul ei, prezentand calitatile pe care iubitul ei le are, vedeta n-a stat pe ganduri si le-a enumerat pe.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Fanii nu il vor uita NICIODATA...

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

Pana la urma S-A AFLAT, e vorba de bani: Ce se intampla cu relatia dintre ANDREEA MARIN si ACTUALUL IUBIT...

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu, a dat lovitura! Sumele in jurul carora se invarte venitul sau lunar depasesc orice imaginatie, iar oamenii de rand doar viseaza la un asemenea salariu. in.

Da, e ADEVARAT... Din pacate, medicii au facut anuntul TERIBIL: Este vorba de si Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si au recunoscut in cadrul unei emisiuni ca au plecat de la Kanal D din cauza problemelor de sanatate. Madalin Ionescu 48 de ani), fostul prezentator al emisiunii.

Drama momentului in muzica! Are GRAVE probleme de SANATATE! Din pacate, MEDICII se asteapta la ce e mai rau

Lie Micolov, cel care interpreteaza melodia Dragoste la prima vedere, are grave probleme de sanatate. Artistul in varsta de 69 de ani sufera de diabet. De asemenea, are probleme cardiace. in fiecare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )