Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dan Negru, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, in urma unui ACCIDENT, celebrul prezentator TV ...

B1 B1,
Dan Negru, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, in urma unui ACCIDENT, celebrul prezentator TV ...

Inainte de a filma editia speciala a emisiunii Guess My Age Ghiceste varsta, prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a fost operat de urgenta dupa ce a suferit un. continuă pe B1

SOC! Dan Negru, OPERAT DE URGENTA! Din pacate, in urma unui ACCIDENT, celebrul prezentator TV ...

Inainte de a filma editia speciala a emisiunii Guess My Age Ghiceste varsta, prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a fost operat de urgenta dupa ce a suferit un.

Dan Negru, operat de urgenta: A fost o taietura urata, dar acum totul e ok!

Dan Negru, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor vedea in aceasta seara, de la ora 21. 15, in postura de prezentator al show-ului Guess My Age Ghiceste.

300 de OAMENI UCISI de... A EXPLODAT. Dan Negru, strigat de disperare. Se afla, in vacanta, intr-o tara unde a avut loc un ATENTAT TERORIST

Dan Negru a ales sa-si petreaca vacanta in Egipt, unde, chiar in urma cu cateva zile, a avut loc un atentat intr-o moschee, in urma caruia au murit cel putin 300 de.

Dan Negru a dezvaluit marele sau secret: E adevarat, l-am convins!

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astazi implineste 24 de ani. Anul acesta, pentru al 18-lea an consecutiv, Negru va prezenta la Antena 1 marele show al noptii dintre ani. Am.

Trei mari campioni ai Romaniei, primii concurenti ai noului show prezentat de Dan Negru FOTO

Noua emisiune de divertisment a lui Dan Negru va debuta in aceasta seara cu o editie speciala in care concurenti vor fi trei sportivi de marca.

Din 1999 si pana in prezent, Dan Negru detine suprematia audientelor in noaptea de Revelion. intamplarea care i-a asigurat succesul

Dan Negru este unul dintre simbolurile televiziunii care astazi implineste 24 de ani. Se afla in echipa Antenei 1 de la sfarsitul anilor 90 si de numele sau se leaga numeroase formate de.

Dan Negru, la un pas de moarte. Ce a patit prezentatorul TV

Dan Negru a fost la un pas de moarte. Prezentatorul TV a mers in Orientul Mijlociu, acolo unde a avut parte de momente cumplite. Orientul Mijlociu e in cod rosu! Am ajuns joi dimineata aici.

Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut intre Arad si Oradea

Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut joi dupa-masa, pe Drumul National 79 Arad-Oradea.

Tragedie in curtea unei multinationale. O eleva de 17 ani, aflata in practica, a murit in urma unui accident stupid

Mihaela Augustinov 17 ani), eleva in cadrul unei scoli profesionale si aflata in practica la o multinationala cu mii de angajati, a murit joi in urma unui groaznic accident produs chiar in curtea fabricii. Tanara a fost calcata de un autobuz care transporta muncitori.

in urma unui incident armat, un mall din New York a fost evacuat

In urma unui incident armat in regiunea Hudson Valley, un mall din New York a fost evacuat luni, iar cel putin doua persoane au fost ranite. Incidentul a avut loc in apropierea unui magazin din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )