Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Andreea Marin, CONECTATA la un aparat care-i monitorizeaza INIMA...

B1 B1,
Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Andreea Marin, CONECTATA la un aparat care-i monitorizeaza INIMA...

Fanii Andreei Marin au motive serioase de ingrijorare. Vedeta a ajuns de urgenta la spital! Zana a mers la spital pentru cateva investigatii de rutina, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a. continuă pe B1

Moment de COTITURA in viata Andreei Marin: Din pacate, e vorba de PROBLEME GRAVE de sanatate...

Andreea Marin este preocupata de trairile femeilor, de ce poate sa le schimbe viata radical. Stie destul de bine deoarece de-a lungul vietii a trait momente dureroase. A suferit, dar a gasit puterea sa mearga.

Anunt soc: Andreea Marin, pe masa de operatie! Vestile sunt ingrijoratoare: Ce spun medicii...

Andreea Marin va suferi o interventie chirurgicala pentru a scapa de problemele de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada, informeaza Click. ro. Este vorba despre o operatie care va necesita o.

Andreea Marin, de nerecunoscut: Adevarul despre dieta minune pe care nimeni nu a reusit sa o duca pana la capat...

Andreea Marin arata impecabil! Desi in ultima vreme se cam ingrasase, zana a revenit la silueta de fotomodel. Bruneta a tinut o dieta si a facut mult sport pentru a obtine aceste rezultate.

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

UDMR, despre motiunea pe Transporturi: Din pacate nu am vazut solutii

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Atilla, considera ca Romania trebuie sa recupereze intarzierile din domeniul infrastructurii, in caz contrar ministrii transporturilor urmand sa se confrunte cu motiuni.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba despre iubitul regretatei soliste...

A trecut mai bine de cinci luni de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale,.

Basescu: Atletii bataliei privin gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

Basescu: Atletii bataliei privind gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )