Libnet.ro
UNICEF

15:30

KAMARA a trecut prin clipe GRELE! INFORMATII despre starea artistului, dupa operatia DE URGENTA

B1 B1,
KAMARA a trecut prin clipe GRELE! INFORMATII despre starea artistului, dupa operatia DE URGENTA

Kamara a ajuns la spital si a fost operat de urgenta, dupa ce s-a accidentat la un meci de fotbal. Kamara este jucator al echipei Nationale a Artistilor, iar pentru a fi in forma la Campionatul Mondial al. continuă pe B1

OANA LIS trece prin clipe GRELE! Ce a ajuns sa faca pentru a se intretine: Nu este nicio rusine

Oana si Viorel Lis trec prin momente dificile din cauza problemelor financiare. Ca sa faca rost de bani in plus, Oana Lis si-a scos la vanzare hainele. Am foarte multe lucruri de dat. De-a lungul timpului.

Un MARE ACTOR ROMAN trece prin clipe GRELE: Nu stiu cat mai am de trait...

Marele actor romanFlorin Zamfirescu a transmis un anunt trist pentru toti admiratorii, la scurt timp dupa ce si-a informat admiratorii ca a fost pensionat cu fortade la Teatrul Odeon. Nu stiu.

Clipe DRAMATICE pentru IONELA PRODAN, dupa revenirea din coma: L-am visat pe Iisus, ardeam intr-un foc! M-a prins de spate

Cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care trece prin clipe grele de Sarbatori a mai trecut prin moment dramatice in urma cu 45 de ani! Atunci, artista a suferit un accident teribil in timp ce.

Calin Popescu Tariceanu: Coalitia a trecut prin momente delicate

Calin Popescu Tariceanu a negat zvonurile conform carora ar fi existat sau ar exista tensiuni in Coalitie. Liderul ALDE si al Senatului a vorbit la Antena 3 si despre relatia cu Liviu Dragnea. De 1 an.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )