Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL: CALITATILE si DEFECTELE celor nascuti pe data de 16 ale fiecarei luni

Celebrul numerolog Mihai Voropchivici a facut o analiza in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in ziua de 16 a fiecarei luni. continuă pe B1

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitati si defecte ale celor nascuti pe data de 16 a oricarei luni

Sunt intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi. Cei nascuti pe data de 16 sunt inclinati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond ale vietii. Sunt interesati de cultura, filozofie, relgie,.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Cum sta cu dragostea fiecare nativ din zodiac in luna decembrie

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergeticianul Lidia Fecioru au prezentat horoscopul iubirii pentru luna decembrie pentru fiecare nativ. Dragostea, respectul, tandretea sunt la cote.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie. Au o protectie.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 1-9 decembrie 2019. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana1 - 8 decembrie 2019.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si zodiile care vor avea noroc la Loto in decembrie

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri ascunse care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna decembrie si ar trebui sa joace la Loto. Vor avea mult noroc. E bine sa.

Tocmai cand era in culmea fericirii, Alina Puscas a facut anuntul: S-a destramat

Vedeta de la Antena 1 a avut parte de un mare ghinion si, desi era in culmea fericirii si abia stabilise mai bine detaliile nuntii sale de lux. Alina Puscas s-a vazut nevoita sa faca anuntul si a dat mai multe detalii, cand a acordat de curand un interviu. Frumoasa prezentatoare TV este mamica a .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Cutremur in FAMILIA REGALA! Meghan Markle a facut anuntul disperat! Printul Harry, in stare de SOC inainte de sarbatori

Meghan Markle si Printul Harry au transmis un mesaj neasteptat pe Instagram. Cei doi ii indemna pe britanici sa se gandeasca la un aspect important despre Craciun, sprijinirea celor aflati in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3201 seconds )