Libnet.ro
UNICEF

11:45

Probleme pentru Stefan Hrusca: Artistul a ajuns de urgenta la spital

B1 B1,
Probleme pentru Stefan Hrusca: Artistul a ajuns de urgenta la spital

Momente grele pentru Stefan Hrusca. Artistul a ajuns de urgenta la spital din cauza unor probleme la gat, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat joi seara si, din fericire,. continuă pe B1

Stefan Hrusca a fost transportat de urgenta la spital

Joi seara, Stefan Hrusca s-a simtit foarte rau. Artistul a crezut ca este vorba doar de o raceala mai puternica, dar ulterior starea sa s-a agravat si a fost transportat la spital. Potrivit apropiatilor.

AMOR cu NABADAI in Romania! Incredibil! Cine sunt PROTAGONISTII! MOTIVUL INCREDIBIL pentru care femeia a ajuns la spital

O partida de sex salbatic dintre doi soti din Botosani trecuti de mult de prima tinerete s-a terminat prost, mai exact cu o vizita la spital si una la politie. Doi sexagenari din Santa Mare, judetul.

Stefan Hrusca, mesaj sfasietor dupa concertul de colinde la Teatrul National

Stefan Hrusca si-a crescut in Canada cei doi copii in spiritul sarbatorilor traditionale romanesti, dar nu intru totul. Venit la Bucuresti, pentru traditionalele concerte de Craciun, ar.

Superstitia lui Stefan Hrusca! Ce face acesta de 20 de ani la fiecare concert

In perioada Sarbatorilor de Iarna, Stefan Hrusca revine in Romania, unde sustine o serie de concerte. Dupa spectacol, la un pahar de horinca adusa de prietenii folkistului, acesta s-a dest?.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )