Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se scumpesc serviciile stomatologice dupa 15 mai? Iata ce spune medicul stomatolog Adrian Mina!

ADPM ADPM,
Se scumpesc serviciile stomatologice dupa 15 mai? Iata ce spune medicul stomatolog Adrian Mina!

Redeschiderea cabinetelor stomatologice dupa 2 luni de stare de urgenta se va face in conditii speciale de siguranta, care implica un protocol strict ce trebuie respectat ca la carte. Distantarea sociala duce la desfiintarea salilor de asteptare, iar dupa fiecare pacient se va proceda la o dezinfectare a tuturor ustensilelor si aparatelor, procedeu ce dureaza aproximativ 15 minute. continuă pe ADPM

Romanii, pregatiti sa ia cu asalt cabinetele stomatologice dupa 15 mai. Cum se pregatesc medicii dentisti

Dupa ce in urma cu aproape doua luni au fost nevoite sa puna lacat pe usa , cabinetele stomatologice se pregatesc acum pentru redeschidere. Astfel, medicii au inceput sa faca pregatiri si au oferit detalii despre cum se vor desfasura lucrurile si ce.

Motive de deplasare in afara localitatilor dupa 15 mai. Ce va fi permis?

Site-ul MAIanunta masurile de prevenire si control a epidemiei de coronavirus propuse a intra in vigoare incepand cu starea de alerta din data de 15 mai 2020. Iata in continuare lista activitatilor.

Simonis (PSD): Dupa 15 mai, din cauza incompetentei criminale a Guvenului, romanii vor putea sa iasa pe strada fara restrictii

Liderul grupului deputatilor PSD Alfred Simonis a declarat, luni, ca dupa 15 mai, in Romania, nu vor mai fi restrictii, pentru ca Guvernul a trimis in Parlament foarte tarziu proiectul de lege privind situatia de alerta. Simonis spune ca documentul nu va putea fi pus in aplicare imediat dupa starea de urgenta.

in farmacii vor fi suficiente masti dupa 15 mai, cand purtarea lor va deveni obligatorie in spatii publice inchise, dau asigurari distribuitorii farmaceutici

In farmacii vor fi suficiente masti si materiale de protectie dupa data de 15 mai, cand purtarea mastilor in spatiile publice inchise va deveni obligatorie, da asigurari Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici. Suntem pregatiti sa asiguram necesarul de masti si materiale de protectie pentru populatie dupa 15 mai, au anuntat reprezentantii asociatiei.

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Gabrielei Firea anunta masurile ce vor fi luate pentru evitarea aglomeratiei in Capitala, dupa 15 mai

Gabriela Firea a declarat in exclusivitate la Antena 3 ce masuri vor fi luate de catre Primaria Capitalei, dupa 15 mai, atunci cand autoritatile se asteapta la aglomeratii odata cu intrarea in vigoare a starii de alerta si relaxarea masurilor.

Tenis cu mingi personale si fara scuipat pe teren dupa 15 mai!

Tenisul de camp este printre sporturile individuale din Romania care, incepand cu data de 15 mai, is.

VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate d.

Danca: Activitatea bisericilor se va exercita liber dupa 15 mai

Seful Cancelariei Guvernului, Ionel Danca, a anuntat ca dupa 15 mai activitatea bisericilor se va exercita liber cu respectarea regulilor de disciplina sanitara.

Staiacasa (si) dupa 15 mai: De ce vietile noastre nu se vor intoarce la normal in viitorul apropiat

Momentul cel mare a sosit. Dupa doua luni de interdictii dure, carantina si amenzi usturatoare, restrictiile se ridica de pe data de 15 mai. Urgenta e gata, incepe alerta si odata cu ea vom putea calatori prin localitate, merge in parcuri, curand poate si la un restaurant sau doua sau, cine stie, chiar la mare. Am invins si de maine putem iesi din casa fara probleme. Dar e oare o idee buna?.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )