Libnet.ro
UNICEF

23:30

ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

B1 B1,
ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

Laurentiu Duta,membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce i s-a intamplat ceva de neimaginat! S-a ranit inghitind, accidental, o bucata. continuă pe B1

BREAKING NEWS! Laurentiu Duta, DE URGENTA LA SPITAL! Are HEMORAGIE INTERNA!

Artistul Laurentiu Duta, membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce s-a ranit inghitind, accidental, o bucata dintr-o furculita de plastic.

Laurentiu Duta de la 3 Sud-Est, la spital cu hemoragie interna din cauza unei furculite din plastic: Aceste tacamuri sunt un real pericol pentru fiecare dintre noi

Solistul trupei 3 Sud-Est, Laurentiu Duta, a ajuns la spital cu hemoragie interna si cu esofagul perforat din cauza unei furculite de plastic care s-a rupt, iar el a inghitit o bucata ascutita din aceasta. Incidentul a avut loc la un hotel din Pitesti, fiind anuntat de cantaret pe Facebook, unde atrage atentia asupra tacamurilor din plastic. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului sustine ca a sesizat Comisia Europeana despre nevoia unui regulament prin care sa fie stabilite criterii de evaluare a tacamurilor de plastic.

Laurentiu Duta a ajuns de urgenta la spital cu o hemoragie interna. O furculita i-a perforat esofagul

Laurentiu Duta a ajuns laSpitalului Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce s-a ranit inghitind din greseala o bucata contondenta dintr-o furculita. Tacamul din plastic s-a rupt in timp ce.

Laurentiu Duta, operat de urgenta dupa ce o furculita din plastic i-a perforat esofagul: Situatia putea fi mai grava

Laurentiu Duta 42 de ani), compozitorul si solistul trupei 3Sud Est, a ajuns la spital cu hemoragie interna, din cauza unei furculite din plastic care s-a rupt si i-a perforat esofagul.

Laurentiu Duta, hemoragie interna dupa ce a inghitit o parte din furculita. De urgenta la spital!

Laurentiu Duta a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a inghitit o parte dintr-o furcuita de plastic si a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna. Iata aici detaliile! .

Laurentiu Duta, operat cu succes la Floreasca. Medicii i-a scos bucata de plastic care ii perfora esofagul - VIDEO

Solistul trupei Trei Sud-Est, Laurentiu Duta, a fost la un pas de moarte dupa ce a inghitit o bucata dintr-o furculita de plastic. Artistul a comandat mancare la hotel, iar tacamul s-a rupt in timp ce.

Reactia ANPC, dupa ce Laurentiu Duta a fost la un pas de moarte din cauza tacamurilor de unica folosinta

Laurentiu Duta a trecut printr-un moment greu in urma cu citeva saptamani, chiar inainte de a sustine un concert. Cantaretul a ajuns de urgenta la spital cu hemoragie interna din cauza unui tacam de unica folosinta. Dupa ce a trecut cu bine peste sperietura, a atras atentia tuturor asupra acestor tacamuri. Iata reactia ANPC, dupa .

Si-a supus baiatul de cinci ani la chinuri groaznice. Micutul a ajuns in stare grava la spital, iar barbatul din Oradea a fost arestat

Un barbat din Oradea, tatal unui baietel de cinci ani, si-a supus copilul la chinuri de neimaginat. Micutul a ajuns la spital desfigurat si cu rani peste tot pe corp, iar tatal lui a fost arestat pentru 30 de zi.

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3347 seconds )