Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita de 6 ani, este cea mai frumoasa din lume. Are peste 520.000 de urmaritori pe Instagram (FOTO)

B1 B1,
O fetita de 6 ani, este cea mai frumoasa din lume. Are peste 520.000 de urmaritori pe Instagram (FOTO)

O fetita in varsta de sase ani a devenit vedeta si pe internet dupa ce a aparut deja in mai multe reclame, in Rusia. Micuta este considerata de internauti cea mai. continuă pe B1

Simona Halep este lider mondial, dar nu si cea mai buna din lume. Cine a fost desemnata jucatoarea anului 2017

Federatia Internationala de Tenis ITF) a desemnat-o peGarbine Muguruz dreptcea mai buna jucatoare a lumii,chiar daca liderul ierarhiei mondiale este Simona Halep. in octombrie, Muguruza .

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, model la doar sase ani FOTO

O fetita de numai sase ani din Rusia a fost catalogata drept cea mai frumoasa fetita din lume. Copila lucreaza deja ca model si are o baza impresionanta de peste jumatate de milion de fani.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Care este cea mai potrivita zi pentru o calatorie cu avionul

Calatoria cu avionul a devenit un fapt obisnuit pentru majoritatea oamenilor dupa introducerea curselor low cost. Dar, totodata, aglomerarea curselor a dus la diverse probleme, dintre care cea mai neplacuta este.

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

Sportivul fara o mana din Aiud, admis laArctic Ultra,cea mai dura competitie din lume. Levi a reusit sa adune banii pentru inscrierea in concurs

Maratonistul fara o mana din Aiud, Polgar Levente, a reusit sa se inscrie la cea mai grea competitie din lume, Arctic Ultra 6633, care va avea loca in luna martie 2018, in nordul inghetat al Canadei. Sportivul care in timpul liber lucreaza in constructii a beneficiat de o campanie de strangere de fonduri astfel incat a obtinut suma necesara inscrierii in competitie.

Solstitiul de iarna 2017. Cand va fi cea mai scurta zi din an. Obiceiuri si semnificatii

Solstitiul de iarnava avea loc miercuri, 21 decembrie. Acest momentreprezinta inceputul iernii astronomice si va fi urmat de cea mai lunga noapte din an. Desi iarna meteorologica.

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane.

Cea mai scumpa bicicleta din lume? Costa 3200 de dolari!

Casa de moda Dior a lansat o bicicleta de lux al carei pret sare de 3200 de dolari. Iata de ce este atat de speciala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )