Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine este primul model transgender Ingeras Victorias Secret

ADPM ADPM,
Cine este primul model transgender Ingeras Victorias Secret

Victorias Secret si-a marit echipa de Ingerasi cu un nou supemodel. Vestea este cu atat mai de senzatie intrucat Valentina Sampaio este primul model transgender care lucreaza pentru celebrul brand de lenjerie intima. continuă pe ADPM

Cum arata primul manechin transgender care se alatura marcii de lenjerie intima Victorias Secret

Valentina Sampaio, in varsta de 21 de ani, este oficial primul manechin transgen care se alatura marcii de lenjerie Victorias Secret.

Cine este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB. Demisia lui Andone a adus clubul in impas

Gigi Becali a dezvaluit care este antrenorul favorit pentru preluarea FCSB. Marturia a venit ca urmare a demisiei lui Andone. Ce a sustinut Becali si cine va pune mana FCSB? Becali a anuntat favoritul pentru postul de antrenor al FCSB Demisia lui Andone de la FCSB a schimbat putin apele. Gigi Becali a trebuit sa .

Cine este Costel Ghimis, noul sef al Politiei Caracal. Rezultate jenante, la probele pentru aceasta functie

Noul sef al Politiei din Caracal se numeste Costel Ghimis si a putut sa obtina doar nota de trecere la concursul pentru functia sa. Despre ce rezultate este vorba si ce functii a avut in trecut? Costel Ghimis, seful politiei din Caracal de nota 5 Costel Ghimis este mandrul detinator al postului pentru care multi .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )