Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doamne, ce RUSINE! Ce s-a intamplat cu prohapul lui Cristi Borcea! Celebrul afacerist, prins in fapt! Imagini DEMENTIALE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Doamne, ce RUSINE! Ce s-a intamplat cu prohapul lui Cristi Borcea! Celebrul afacerist, prins in fapt! Imagini DEMENTIALE (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,. continuă pe B1

Alina Vidican, momente decisive in 2020. Fosta sotie a lui Cristi Borcea, proces complicat

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea are de infruntat un inceput de an mai dificil. O vor astepta clipe grele pe frumoasa blonda, chiar in ziua de Boboteaza. Care este motivul? inceput de an greu pentru Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea inceputul de an nu vine pentru toata lumea cu .

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. Valentina a trecut insaprin momente cumplite cand sotul ei a ajuns din nou la inchisoare! ALEX VELEA, iN STARE DE SOC! ANTONIA S-A.

BLESTEM TOTAL pentru Cristi BORCEA! S-a aflat totul despre BOALA GREA! Valentina Pelinel, in lacrimi

Cristi Borcea a fost eliberat, de curand, din inchisoare! Omul de afaceri a statincarcerat, din luna februarie 2019, dupa ce a primit o pedeapsa indosarulretrocedarilor ilegale de terenuri din Co.

VIDEO Cristi Borcea, 9 copii la 49 de ani: Ce varste au, cu cine au fost facuti si cum arata acum tatal lor

Candva, Cristi Borcea era un om extrem de influent in fotbalul romanesc. Controlam si vantul in Liga I!, obisnuia sa zica fostul dinamovist. in ultimii ani, Borcea a devenit un personaj marcant al penitenciarelor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )