Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doamne, ce RUSINE! Ce s-a intamplat cu prohapul lui Cristi Borcea! Celebrul afacerist, prins in fapt! Imagini DEMENTIALE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Doamne, ce RUSINE! Ce s-a intamplat cu prohapul lui Cristi Borcea! Celebrul afacerist, prins in fapt! Imagini DEMENTIALE (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,. continuă pe B1

Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a avut toate motivele sa tremure de frica

Alina Vidican a avut parte de probleme, la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a intampinat o situatie nu tocmai placuta, pe parcursul ultimelor luni. Lucrurile par sa se fi indreptat in prezent, in acest sens, dar blondina a primit o astfel de lectie, chiar la inceput de an. Probleme pentru Alina Vidican la .

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRAGUSANU, GOALA COMPLET DUPA O PARTIDA DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! GALERIE FOTO NECENZURATA) Valentina a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )