Libnet.ro
UNICEF

01:05

EA este cea mai SEXY sportiva din lume! Barbatii au innebunit: Pozeaza COMPLET GOALA, fara cea mai mica jena... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
EA este cea mai SEXY sportiva din lume! Barbatii au innebunit: Pozeaza COMPLET GOALA, fara cea mai mica jena... (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Baschetbalista de origine italiana, Valentina Vignali, este, fara indoiala, una din cele mai sexy sportive din lume. VEZI AICI GALERIA FOTO Sportiva de 28 de ani obisnuieste sa posteze fotografii. continuă pe B1

Postal Savings Bank pregateste cea mai mare listare din China, din ultimii patru ani

Postal Savings Bank of China Co. PSBC), banca chineza cu cea mai mare retea de sucursale din China, spera sa obtina pana la 32,71 miliarde de yuani 4,67 miliarde de dolari) printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa din Shanghai, care este asteptata sa fie cea mai mare listare din tara asiatica, in ultimii patru ani, anunta Reuters.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

John Bercow, fostul speaker al Camerei: Brexit-ul este cea mai mare greseala de dupa razboi

John Bercow, fostul speaker al Camerei Comunelor, a denumit Brexit drept cea mai mare greseala a Marii Britanii de dupa razboi si a avertizat ca criza datorata abandonarii UE nu va fi rezolvata curand, potrivit La Stampa, citat de Rador.

JOHN BERCOW: Brexitul este cea mai mare greseala a politicii externe a Regatului Unit postbelic

Fostul speaker al Camerei Comunelor John Bercow, abia pensionat, a incalcat impartialitatea de care a dat dovada cu privire la iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) si face din nou sa se vorbeasca despre el, relateaza AFP.

VIRALUL ZILEI! Cea mai tare DEMISIE din toate timpurile! Incredibil ce a putut scrie omul acesta...

O demisie neobisnuita s-a viralizat pe Internet. Nu de putine ori oamenilor le trece prin cap sa demisioneze de la locul de munca dar, fie nu o fac, fieo fac pentru lucruri mai putin.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. Iata cum va fi vremea in aceasta iarna.

Lider PSD: Aceasta este cea mai mare minciuna a campaniei electorale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzau, a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca o mare minciuna in aceasta campanie electorala a fost faptul ca Viorica Dancila nu va intra in.

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite .

I-A ZAPACIT PE BARBATI! EA este considerata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din Republica Moldova! Arata DEMENTIAL (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Modelul Xenia Deli 29 de ani) a nascut cu un an in urma, dar are o silueta perfecta care i-a innebunit pe barbati.

Cel mai scump crab din lume: cat a platit un comerciant japonez pentru un crustaceu

Un crab de zapada de cinci stele, a carui captura marcheaza startul sezonului de vanatoare a crabilor, a fost vandutpe 7 noiembrie la licitatia prefecturii Tottori, Japonia, pentru ametitoarea suma de 46. 000 de dolari, ceea ce il face cel mai scump crab din lume, relateaza CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )