Libnet.ro
UNICEF

16:00

HOPA! Alessandra Stoicescu A NASCUT! PRIMELE IMAGINI cu fetita vedetei (FOTO)

B1 B1,
HOPA! Alessandra Stoicescu A NASCUT! PRIMELE IMAGINI cu fetita vedetei (FOTO)

Bucurie imensa pentru Alessandra Stoicescu si sotul ei, Sergiu Constantinescu! BOMBA MONDENA! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA DE DUPA GRATII! RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL Luni dimineata, frumoasa. continuă pe B1

Alessandra Stoicescu a nascut: prima imagine cu bebelusul

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu 43 de ani) a devenit mama luni, 29 iulie. Sotul acesteia, Sergiu Constantinescu, a facut anuntul prin intermediul unei postari in mediul online.

Alessandra Stoicescu, mama la 43 de ani! Prima imagine cu bebelusul

Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima oara mama in aceasta dimineata. In varsta de 43 de ani, proaspata mamica a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa! Iata prima fotografie cu cea mica! .

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a pus deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

Alessandra Stoicescu a devenit mama pentru prima data. Sotul ei a postat deja o fotografie cu micuta

Alessandra Stoicescu a devenit luni dimineata mama de fata pentru prima data. Prezentatoarea tv a nascut la o clinica privata din Capitala. Sotul prezentatoarei, Sergiu Constantinescu, a facut deja.

ZIUA CEA MARE pentru Alessandra Stoicescu! Vedeta NASTE luni! Imagini SOC de la maternitate (FOTO)

Ziua cea mare pentru Alessandra Stoicescu a sosit! ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: NU S-A SIMTIT PREA BINE. Luni dimineata, prezentatoarea tv a ajuns la maternitate, unde va.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei. Acesta a evitat sa dea declaratii in fata jurnslistilor. Popescu este si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )