Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

B1 B1,
S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi. continuă pe B1

GATA! Lavinia Pirva a spus TOT ADEVARUL despre RELATIA ei cu Stefan Banica Jr.! NU MAI e niciun DUBIU! Dupa atatia ani, au luat DECIZIA FINALA

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul din Romania. Cantareata a.

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Valentina Pelinel a dezvaluit ce face in intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat si au facut totul public

Valentina Pelinel le-a dezvaluit fanilor cateva din secretele care ii garanteaza o relatie cu Borcea pana la adanci batraneti. Fostul model se pare ca a gasit reteta perfecta pentru a-l multumi pe afacerist pe toate planurile. Valentina Pelinel, surpriza de ziua lui Borcea Valentina Pelinel si Cristian Borcea formeaza unul din cuplurile din showbiz care .

Starea de sanatate a lui Cristi Borcea ii socheaza pe apropiati. Ce se intampla cu sotul Valentinei Pelinel

A fost condamnat la 7 ani si sase luni de inchisoare, din care a facut 5 ani si o luna. Fostul actionar de la Dinamo va executa restul pedepsei in libertate. La o saptamana dupa ce a iesit din puscarie, Cristi Borcea s-a internat intr-o clinica de detoxifiere, dat fiind ca problemele sale de sanatate .

Cutremur monden! MIHAELA BORCEA a facut anuntul in lacrim! Da, are legatura cu CRISTI BORCEA! De data asta a patit-o GRAV

Cristi Borcea a implinit 50 de ani de curand, motiv pentru careMihaela Borcea i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare. Pentru ca azi e o zi speciala pentru tine, iti doresc din.

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

SOC! Valentina Pelinel, in LACRIMI! Cristi Borcea, GRAV BOLNAV! Diagnosticul TERIBIL pus de MEDICI!

Cristi Borcea se confrunta cu mari probleme de sanatate, dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )