Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRAGUSANU, GOALA COMPLET DUPA O PARTIDA DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! GALERIE FOTO NECENZURATA) Valentina a. continuă pe B1

ADIO, Cristi BORCEA! Valentina Pelinel a luat DECIZIA RADICALA! E despartirea momentului (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRAGUSANU, GOALA COMPLET DUPA O PARTIDA DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! GALERIE FOTO NECENZURATA) Valentina a.

Justin Bieber sufera de o boala grava. Cantaretul a facut anuntul care i-a indurerat pe fani

Artistul de 25 de ani si-a indurerar fanii din intreaga lume. Justin Bieber sufera de o boala grava, cu care a fost diagonosticat de curand. Cantaretul originar din Canada s-a vazut nevoit sa admita adevarul despre starea sa generala de sanatate. Asta deoarece primise mii de mesaje din partea fanilor, in care era intrebat daca .

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, ipostaza incredibila. Artista a facut anuntul. Iata si primele imagini FOTO

Solistii de muzica de petrecere Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au lasat fotografiati intr-o ipostaza incredibila. Artista a fost cea care a facut anuntul. Carmen de la Salciua si Culita Sterp, ipostaza incredibila Carmen si Culita sunt doi cantareti de muzica de petrecere cu priza la public. Astfel, majoritatea melodiilor pe care le .

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL pe care iL ASTEPTAU TOTI ROMANII! (FOTO)

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )