Libnet.ro
UNICEF

12:00

Din pacate e vorba de indragitul cuplu Nea Marin si Liviu Varciu: Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1...

B1 B1,
Din pacate e vorba de indragitul cuplu Nea Marin si Liviu Varciu: Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1...

Nea Marin si Liviu Varciu s-au luat la cearta intr-un spermarket. Totul a pornit de la niste sticle de ulei pe care Varciu a fost trimis sa le cumpere. Nea Marin i-a cerut sa cumpere cinci sticle,. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul nea Marin de la Antena 1! Reactia lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu (FOTO)

Momente de tensiune maxima in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, celebrul Nea Marin s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care il numeste copilul.

Veste TRISTA in showbiz: Este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1! Vedetele au facut parastasul...

Poftiti la Nea Marin continua iar vedetele au avut parte de noi provocari. Aceasta editie a fost una inedita iar Nea Marin a fost pus in dificultate. Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la N.

Veste TERIBILA de la emisiunea lui Nea Marin, de la Antena 1: Medicii au intervenit DE URGENTA, dar din pacate...

Probleme de sanatate pentru indragitul Nea Marin. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca si el a avut probleme grave, ajunand sa scuipe.

Ce veste TERIBILA... Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Fosta zana a surprizelor, Andreea Marin a primit ea insasi o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu.

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, o noua TRAGEDIE zguduie Romania: Din pacate, este vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Dupa ce si-a pierdut colega de scena si cea mai buna prietena, pe Stela Popescu, indragitul actor Alexandru Arsinel pare sa-si fi gasit linistea in credinta si in biserica. Cateva luni el a evitat .

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Anuntul TRIST a fost facut, Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Probleme de sanatate tot mai grave pentru Viorel Lis. Fostului edil al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Viorel a.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )